Ministerul Muncii: Bian i-ar fi menţinut în funcţie pe unii subalterni cerând bani în schimb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Muncii, Ioana Şanta, a declarat că există suspiciuni legate de faptul că preşedintele ANOFM, Silviu Bian, ar fi menţinut în funcţie anumiţi subalterni de la agenţiile judeţene, cerând în schimb anumite sume de bani.

"Există suspiciuni potrivit cărora domnul preşedinte Silviu Bian ar fi menţinut în funcţii anumite persoane de la agenţiile de ocupare, cerând în schimb anumite sume de bani. Sunt doar suspiciuni, anchetatorii trebuie lăsaţi să-şi facă treaba", a declarat Şanta pentru Mediafax.

Ioana Şanta a mai spus că în cele trei săptămâni de când Sulfina Barbu a fost numită în funcţia de ministru al Muncii, nu a primitn nicio sesizare privind posibile acte de corupţie comise de preşedintele ANOFM.

"Din prima zi ministrul a arătat toleranţă zero faţă de orice act de corupţie, iar acest caz nu face excepţie", a mai spus purtătorul de cuvânt de la MMFPS.

Ministrul Municii, Sulfina Barbu, a declarat presei astăzi că oricine e implicat într-o astfel de afacere trebuie să plece imediat pentru a nu afecta imaginea instituției.

Mai multe pe această temă citiţi aici.

Mai citiţi şi Silviu Bian: Salariu de bugetar, avere de magnat.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite