EXCLUSIV Falimentul oficial al Ultra Pro, amânat pentru iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pronunţarea falimentului K Tech Ultra Pro, cel mai mare retailer IT&C în urma cu trei ani, a fost amânată pentru luna iunie, a declarat pentru „Adevărul‟ Geanina Oancea, partener în cadrul BDO Business Restructuring, administratorul judiciar al firmei.

Instanţa a hotărât, în şedinţa din 4 martie, amânarea falimentului „cu acte‟ al K Tech Ultra Pro, deşi creditorii au aprobat în unanimitate trecerea la procedura de faliment. „Practic nu există o altă alternativă decât falimentul, instanţa a fixat pentru 3 iunie termenul de pronunţare al falimentului, în următoarele săptămâni va fi redactată şi decizia judecătorului sindic şi vom afla motivul pentru care instanţa a amânat declararea falimentului‟, a declarat pentru „Adevărul‟ Geanina Oancea, partener în cadrul BDO Business Restructuring, administratorul judiciar al firmei.

Venituri în scădere pentru Ultra Pro

K Tech a avut venituri de 312,86 milioane de lei în 2008. Societatea a acumulat datorii de 121 de milioane de lei şi, în ciuda eforturilor de reducere a costurilor operaţionale, încasările companiei s-au ridicat la doar 56 de milioane de lei în primele şase luni din 2009.

Citiţi şi ce presupune procedura insolvenţei în România comparativ cu SUA sau Franţa

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite