Dan Diaconescu s-a întors în România, dar nu vrea să spună cine sunt investitorii străini care se află "alături de el". Tot azi, pleacă din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu a revenit, miercuri, în ţară, spunând că a fost într-un turneu de două zile în Germania, Franţa şi Spania. El a menţionat că alături de el se află un investitor străin, fără a spune cine este acesta.

Diaconescu a arătat că are o întâlnire la ora 14.00, apoi va pleca din nou din ţară în cursul zilei de miercuri. Avocatul său Daniel Fenechiu a declarat că acesta are avea o întâlnire la Ambasada SUA la  Bucureşti. CITEŞTE DESPRE ACEASTĂ ÎNTÂLNIRE AICI!

Practic, Diaconescu nu a răspuns clar la niciuna dintre întrebările jurnaliştilor chiar dacă aceştia au insistat. "Aveţi banii? Da sau nu?", au întrebat reporterii în mai multe rânduri, însă patronul OTV nu a spus nimic.

Nici la întrebările legate de întâlnirile pe care le-a avut în ultimele zile, Diaconescu nu a răspuns, arătând că "o să aflaţi de la SIE cu cine am vorbit".

El a spus că pe parcursul zborului spre România a discutat foarte mult cu ministrul pentru relaţia cu sindicatele, Liviu Pop, care s-a aflat în acelaşi avion cu el.

El a spus că este "o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru Oltchim" şi că el preferă să "îşi dea banii şi viaţa" pentru combinat.

Revenim cu amănunte.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite