GALERIE FOTO Imagini inedite cu bucuria Paulei şi a lui Ovi imediat după finala Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu şi-au unit forţele şi au cucerit bronzul pentru România la Eurovision 2010. Cei doi cântăreţi au reuşit să egaleze performanţa din 2005 a Luminiţei Anghel şi Sistem, dar Ovi crede că nici locul 1 nu era exclus, dacă ţările nu ar fi continuat să voteze mai mult geo-politic.

Totuşi, performanţa României a fost apreciată la nivel internaţional, deşi, iniţial, unele naţiuni nu ne dădeau nicio şansă în primele zece clasate.

Mai citiţi şi:

Botoşani: Fanii s-au adunat la terase pentru a-i susţine pe Ovi şi pe Paula

Cine ne-a votat şi cine nu la Eurovision

"Având în vedere ţările care au concurat alături de noi şi felul în care se votează, pot spune că a fost un loc câştigat pe munca şi pe valoarea noastră.", a spus Ovi într-un interviu acordat cotidianului Adevărul.

Paula Seling: "Am fost foarte mândri să vedem că Suedia, Norvegia şi Anglia ne-au votat. Incredibil. Trebuie să fim fericiţi, cred că am rea­lizat ceva. Poate mulţi n‑au ştiut câtă muncă a fost în spatele celor trei minute."

image

Paula şi Ovi, pe covorul roşu de la Oslo

România a primit, după mulţi ani, 10 puncte de la Norvegia, un merit în acest sens îl are şi Ovi. "Probabil că a contat faptul că eram cunoscut aici. Ultima oară când Norvegia a dat puncte României a fost, parcă, în 2005. Nu pot să-mi atribui acest lucru",  a spus Ovi.

image

Căştigătoarea acestei ediţii de Eurovision a fost Germania. Paula Seling: "Dacă în locul Germaniei ar fi fost Danemarca, probabil că aş fi fost foarte fericită. Însă punctajul maxim oferit de atâtea ţări Germaniei trebuie să însemne ceva şi nu am ce să contest."

image

Paula şi Ovi au fost susţinuţi de români şi la Oslo.

"Vrem să vă mulţumim vouă, celor de la „Adevărul", care aţi fost minunaţi, întregii echipe TVR, dar şi celor patru fete minunate din backing vocals, Larisa Borza, Andrada Suliman, Bianca Purcărea şi Andreea Moldovan. Nu uitaţi de Radu (soţul Paulei - n.r.), care a fost foarte important în ecuaţia asta, Paul Nancă, managerul meu, care ne-a susţinut şi a organizat tot turneul.",  a spus Paula pentru "Adevărul"

image

La întoarcerea în ţară, Paula Seling a declarat: "Aş vrea din suflet să convingem lumea că România e un pic altfel decât Europa s-a obişnuit. E păcat să creadă că suntem cu toţii aşa cum ei cred."

image

"Să nu uităm că acest concurs este mai mult decât un concurs de compoziţii, o ştim cu toţii. Faptul că am ajuns pe locul trei se datorează muncii imense pe care am depus-o cu toţii: eu, Paula, Radu (n.r. - soţul Paulei), Fundaţia Phoenix, TVR-ul, nu mai spun de ziarul „Adevărul". Deci este nevoie de mult mai mult decât piesa în sine", a spus Ovi.

image

Ovi a fost susţinut şi de soţia sa. El a ales să rămână în Norvegia, pe când Paula s-a întors acasă, în România. "(Acestea) sunt o foarte mică parte din tot ceea ce a făcut posibil să luăm locul trei la Eurovision", a mai spus Paula Seling.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite