Botoşani: Fanii s-au adunat la terase pentru a-i susţine pe Ovi şi pe Paula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu banderole pe cap, cu însemnele Eurovision, emoţii şi aplauze. Aşa au petrecut fanii din oraşul natal al lui Ovidiu Cernăuţeanu.

Adunaţi pe terasa Enjoy Pub, singurul local unde artistul Ovi a susţinut două concerte pentru botoşăneni, la lumina lumânărilor roşii simbolizând jocul cu focul din melodia artiştilor, fanii au scandat numele concetăţeanului care, împreună cu Paula Seling a reprezentat România în Finala Eurovision 2010.

Prestaţia celor doi a fost răsplătită cu aplauze, cei care au vizionat finala la plasmele amplasate în interiorul localului şi pe terasă, fiind mândri că un botoşănean a ajuns atât de departe.

"Bravo Ovi! Superb! Era şi timpul să avem şi noi un reprezentant de seamă la Eurovision", a spus Cristi, unul dintre fanii care a ales să vizioneze finala de pe terasa localului Enjoy Pub.

În schimb, părinţii artistului Ovi, respective Ana şi Constantin Cernăuţeanu ,au sărbătorit din faţa micilor ecrane.

"Ne aşteptam la un astfel de loc pentru că noi am sperat la un loc bun. Ne-am bucurat de fiecare punct pentru că s-au adunat. Mulţumim tuturor care au fost de partea lor şi ne-au ajutat să obţinem un loc bun", a spus Constantin Cernăuţeanu.

Mama botoşăneanului, extrem de emoţionată, se declara foarte mulţumită de rezultat.

"Sunt foarte fericită! E un loc foarte bun. Piesa României va fi un hit,  iar locul I se ştia. Germania este totuşi o ţară puternică şi cred că s-a ţinut cont de mulţi factori."

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite