JOCURILE OLIMPICE 2012 Judokanul Ivan Remarenco a fost înfrânt de rusul Kiril Denisov, la Londra. Vezi UPDATE!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivan Remarenco
Ivan Remarenco

Sportivul de 23 de ani originar din Anenii Noi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Londra direct prin realocarea cotelor europene obținute anterior. Aceasta este a doua evoluție pe tatami-ul din Londra, după ce Sergiu Toma a pierdut ieri în fața niponului Takahiro Nakai.

UPDATE, ora 12.16: Rusul Kiril Denisov s-a calificat în șaisprezecimile probei de judo masculin, la categoria 90 de kilograme, după ce l-a învins pe conaționalul nostru din Anenii Noi, Ivan Remarenco. Cel mai bine clasat judokan moldovean la Jocurile Olimpice de la Londra a fost Sergiu Toma, care a evoluat până în șaisprezecimile categoriei de 81 de kilograme.

Astăzi, de la 09.44 ora Londrei (11.44, ora Moldovei), judokanul Ivan Remarenco îl înfruntă pe rusul Kiril Denisov pe tatami, la runda eliminatorie de 32 de clasați, în categoria de 90 de kilograme.

Sportivul de 23 de ani originar din Anenii Noi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Londra direct prin realocarea cotelor europene obținute anterior.

JOCURILE OLIMPICE 2012 Sergiu Toma, înfrânt la puncte de Takahiro Nakai

Diseară, Dan Olaru, mezinul lotului olimpic moldovenesc, îl înfruntă la puncte pe americanul Jake Kaminski, ocupantul locului 18 în clasamentul olimpic. Competiția va avea loc mâine, la ora 16.30, ora Londrei (18.30, ora Moldovei).

Dan Olaru, mezinul lotului olimpic moldovenesc vrea unirea Republicii Moldova cu România

JOCURILE OLIMPICE 2012 Vezi programul complet al sportivilor moldoveni la Olimpiada de la Londra

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite