Vladimir Plahotniuc a mers cu daruri la cei cinci copii gemeni născuţi sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele Parlamentului a fost în vizită la Tatiana Surugiu, femeia care a născut  cinci bebeluşi. Vladimir Plahotniuc le-a promis o alocaţie lunară atâta timp cât se va afla în funcţie, spune mama Tatiana Surugiu.

„Sunt foarte şocată, nu m-am aşteptat la asemenea vizită. Mi-a făcut un cadou foarte mare. A spus că o să ne dea o sumă lunară cât o să fie la conducere. Sperăm să ne ajungă banii pentru toţi cei cinci copii", a declarat femeia.

Micuţii, care nu au încă un nume, se află în continuare sub supravegherea medicilor.


„Cea mai critică perioadă este în prima săptămână de la naştere, când există foarte multe riscuri pentru sănătatea lor. Aşa cum se întâmplă în asemenea cazuri, la început aceşti micuţi pierd din greutate", spune Lilia Cristianscaia, şefa secţiei reanimare a nou-născuţilor, de la Centrul Mamei şi Copilului.

Citeşte aici întreaga poveste

Familia Surugiu locuieştela Glodeni, într-un apartament cu două camere, de 28 metri pătraţi. Tatăl copiilor munceşte pe şantierele din Cirpru ca să strângă bani pentru o casă în care să încapă toată familia. Înainte de a pleca în Cipru, Tatiana şi soţul său munceau la fabrica de zahăr din Glodeni în calitate de laboranţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite