Evolio, cel mai important brand românesc de produse IT&C s-a lansat pe piaţa din Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Evolio, profilată pe producţia de echipamente IT&C, speră să cucerească piaţa de tablete din Republica Moldova în special cu preţul promoţional

Evolio, cel mai important brand românesc de produse IT&C s-a lansat pe piaţa din Republica Moldova. Printre produsele lansate la Chişinău se numără modelul Evolio Neura, prima tabletă PC sub brand românesc ce concurează cu Apple şi Samsung. Evolio speră să cucerească piaţa de tablete din Republica Moldova în special cu preţurile promoţionale. „Noi credem că piaţa de tablete din Republica Moldova în 2012 va fi de 10 mii de unităţi, ne propunem să atingem o cotă de 30%", a declarat Liviu Nistorian, preşedintele Evolio.

Tableta se distinge de restul pieţei prin noile tehnologii de care dispune. În prezent, este singurul PC Tab care beneficiază de o platformă 100% deschisă. Astfel, Evolio Neura încorporează toată paleta de conectivitate wireless, direct PC şi reţeaua LAN cu conexiunile 3G, Wi-Fi, Bluetooth, USB, SD şi - folosind un adaptor sau docking - HDMI şi Ethernet.

O nouă tabletă românească

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite