Banca de Economii are un nou manager

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Burlacu, preşedinte interimar al Băncii de Economii
Corina Burlacu, preşedinte interimar al Băncii de Economii

Grigore Gacichevici, preşedintele Băncii de Economii (BEM) a fost demis din funcţie. Motivul invocat de Consiliul de administrare al băncii, este expirarea contractului. În realitate la mijloc este situaţia gravă în care a fost adusă singura instituţie financiară cu capital majoritar de stat.

Grigore Gacikevici a fost demis, ieri, din funcţia de preşedinte al Băncii de Economii a Moldovei. Printr-un comunicat de presă, instituţia financiară a explicat că lui Gacikevici i-a expirat contractul de management, iar Consiliul de administrare al băncii a decis să nu-l prelungească. Până la alegerea unui nou şef, în calitate de preşedinte interimar al băncii a fost numită Corina Burlacu, şefa Direcţiei economico-financiare, cu aprobarea ulterioară de către Banca Naţională a Moldovei.

PROBLEME GRAVE

În ultimii ani, Banca de Economii, singura instituţie financiară cu capital majoritar de stat, se confruntă cu mari probleme, din cauza managementului defectuos, dar şi a implicării unor factori politici în deciziile privind acordarea creditelor.

Mafia rusă a spălat zeci de milioane de dolari prin conturile de la Banca de Economii a două firme fantomă

Banca de Economii a Moldovei va avea un nou conducător. La toamnă

Victor Bodiu este noul preşedinte al Băncii de Economii

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite