Cum circulăm de Ziua Independenței, pe străzile din Chișinău. Vezi itinerariile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De 27 august, precum și în zilele de repetiții ale armatei pentru defilările militare, traficul rutier din perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale va fi deviat către alte rute.

Edilii Capitalei au anunțat astăzi faptul că în zilele de 20 și 24 august, zilele afectate de repetițiile pentru paradă și ziua de 27 august, când sărbătorim Independența Republicii Moldova, transportul public de pe bulevardul Ștefan cel Mare, care ajunge în zona Pieței Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe strada București.

Totodată, în intervalele orare afectate de festivitățile prilejuite de Ziua Independenței, traficul rutier va fi deviat pe două itinerarii.

În primul caz, mașinile vor circula pe strada Pietrarilor, Drumul Viilor, Academiei, strada Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail, București, Șciusev, bulevardul Ștefan cel Mare și cinema Patria.

Cel de-al doilea itinerariu, pentru sensul opus de circulație, pornește de pe bulevardul Ștefan cel Mare, în dreptul cinematografului Patria și continuă pe străzile Ismail, Pan Halippa, Șoseaua Hâncești și strada Pietrarilor.

Citește și:

Parada militară pregătită de autorităţi va fi un amestec de tehnologie sovietică şi tehnici europene de defilare

ZIUA INDEPENDENȚEI Vom asculta doar interpreţi autohtoni şi cântece pentru ţară

REPETIȚII DE ZIUA INDEPENDENȚEI: Militarii au scos vehiculele de infanterie motorizată, de la naftalină

Militarii Armatei Naționale și-au gătit straie noi, pentru parada din 27 august

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite