VIDEO Dovezi noi! Moldoveanca de pe ,,Titanicul” din Mediterana era dansatoare pe vas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Blondă, sexy, îndrăzneaţă! Moldoveanca de 25 de ani, Domnica Cemortan, despre care se spune că i-a furat minţile căpitanului de pe Costa Concordia, vasul de croazieră care a naufragiat în Mediterana, era dansatoare pe vas.

Despre tânăra moldoveancă s-au spus o mulţime de lucruri, ba că se afla la bord ba ilegal ca pasageră, ba ca traducătoare, ba ca hostesă.

I-a luat mereu apărarea comandantului

Presa italiană a speculat că ea era de fapt amanta căpitanului Francesco Schettino. Cert este, scrie tabloidul ,,Bild", că tânăra este singura care i-a luat apărarea mereu comandantului de navă.

Dans în rochie roşie

O înregistrare făcută de un pasager german la bordul Costa Concordia, într-o altă croazieră decât cea cu final tragic, arată ce făcea de fapt moldoveanca pe vas: dansa într-o rochie roşie. Filmarea a fost făcută într-o croazieră cu acelaşi vas pe ruta Marsilia, Barcelona, Palma de Mallorca, Cagliari şi Savona.


UPDATE Presa din Italia scrie că Domnica Cemortan urmează să fie audiată la Chișinău. Tânăra spune că n-a anunțat-o nimeni

EXCLUSIV Replica „blondei misterioase" de pe Costa Concordia: „N-am avut nicio treabă cu căpitanul"

Mărturiile Domnicăi Cemortan: „Schettino este unul dintre cei mai buni căpitani"

GALERIE FOTO UPDATE Ea este românca originară din Republica Moldova, care era cu căpitanul Costa Concordia în momentul naufragiului

EDITORIAL Află în ce spital s-a născut Domnica Cemortan

Domnica Cemortan, supraviețuitoare de pe Costa Concordia: „Am salvat mai multe vieţi". Vezi VIDEO

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite