EXCLUSIV Replica „blondei misterioase“ de pe Costa Concordia: „N-am avut nicio treabă cu căpitanul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Domnica Cemortan, tânăra despre care presa italiană a scris că se afla în camera de comandă în timpul naufragiului vasului Costa Concordia, neagă că ar fi fost împreună cu căpitanul cercetat pentru omor din imprudență și acuzat că a abandonat locul accidentului.

Tânăra a declarat pentru „Adevărul" Moldova că în acea seară nu lua cina cu Francesco Schettini, ci cu niște prieteni.

„Sunt multe detalii care dau dovadă că nu am avut nicio treabă cu căpitanul. În caz că ajung să fiu interogată de Poliția italiană sunt martori că eram cu prieteni la masă, doar că acum unul dintre ei e în spital. Așa că eu sunt foarte calmă", ne-a spus Domnica într-o discuție pe o rețea de socializare.

Fata insistă că în poza publicată de presa italiană nu apare alături de comandant: „Ați văzut poza? Vedeți undeva față de căpitan? Poate eu eram cu încă zece persoane la masă. Așa că acuzațiile sunt nefondate".

Totodată, ea afirmă că se afla legal pe navă. „E aberant ce a scris presa italiană. Eu am cheia de la cabină. Așa că e fals", a fost reacția tinerei.

GALERIE FOTO Ea este românca originară din Republica Moldova, care era cu căpitanul Costa Concordia în momentul naufragiului

Mărturiile Domnicăi Cemortan: „Schettino este unul dintre cei mai buni căpitani"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite