Cadavrele moldovenilor decedaţi în accidentul din Rusia au fost aduse acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident
accident

Corpurile neînsufleţite a persoanelor care au decedat în accidentul rutier din Federaţia Rusă, regiunea Kaluga au fost aduse în ţară în seara zilei de 30 august.

După ce salvatorii au parcurs o distanţă de 1.400 de kilometri din Federaţia Rusă până în Republica Moldova, rudele au reuşit să recupereze corpurile neînsufleţite ale apropiaţilor. La intrarea în ţară au fost stabilite trei puncte de unde au fost preluate sicriele decedaţilor. Prima destinaţie a fost intrarea în raionul Rîşcani, a doua în municipiul Bălţi, iar ultima, intrarea în Capitală de pe traseul Leuşeni - Chişinău.

Potrivit Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, cortegiul a fost escortat de către reprezentanţii Ministerelor pentru Situaţii Excepţionale pe teritoriile ambelor state, până la intrare în Republica Moldova. Reamintim că accidentul s-a produs pe 25 august, când un microbuz în care se aflau 12 persoane, a iesit pe contrasens şi s-a izbit frontal de un camion. Şase moldoveni au murit pe loc, iar o altă persoană a murit în scurt timp la spital.

DISPERARE La 5 zile după accidentul din Rusia, rudele nu-şi pot aduce acasă morţii

Accident teribil! Şase moldoveni au murit într-un accident rutier în Rusia

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite