Ce își amintesc despre Domnica Cemortan foștii ei profesori de la școala din Cojușna și Colegiul de Coregrafie din Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foștii dascăli ai Domnicăi Cemortan, tânăra care s-ar fi aflat împreună cu căpitanul în momentul naufragiului vasului Costa Concordia își amintesc de ea ca de o elevă obișnuită. Prima ei învățătoare o laudă că era o fetiță sârguincioasă și îi plăcea dansul.

„Era prea mică pentru a ne face o părere categorică despre ea, au trecut aproape 15 ani. Era o elevă ca toate restul, dar nu se prea dedica studiului, nici orelor de coregrafie. Ne mai făcea probleme uneori", a declarat directorul adjunct pe educație și instruire de la Colegiul Național de Coregrafie din Chișinău, Ludmila Sosna. Profesoara afirmă că tânăra a învățat la colegiu în clasele a 4-5, cand, de fapt, Domnica și-a făcut studiile acolo mai târziu.

La rândul ei, prima învățătoare a Domnicăi, Eudochia Pl[cint[, citată de Publika TV, își amintește de ea ca despre o elevă bună, cuminte, capabilă și săritoare la nevoie, care cânta și dansa frumos. Directoarea liceului din Cojusna, Daniela Donoagă, a precizat că în clasa a 5-a fata a fost transferată, la cererea părinților, la o instituție cu profil artistic din Capitală.

Ce spun oamenii din satul de baștină

Domnica Cemortan, care de vreo 12 ani locuiește în București, unde a plecat împreună cu părinții, este originară dintr-o localitate din apropierea Chișinăului - satul Cojușna, raionul Strășeni. Domnica nu locuiește însă în apartamentul unde are viză de reședință, ca cetățean moldovean. Acolo stă o mătușă a tinerei, care habar nu știa că nepoata sa lucra pe vase de croazieră. Aceasta a declarat pentru Publika TV că Domnica a fost ultima dată la Cojușna chiar de ziua ei, pe 7 ianuarie.

Jurnaliștii din toată lumea o vânează pe „misterioasa blondă" pentru interviuri, ea însă refuză aproape orice contact cu presa. Și-a închis telefonul mobil, și-a scos pozele de pe rețelele de socializare, și-a schimbat orașul de reședință de pe Facebook - în Zanzibar, Tanzania, și nu mai apare on-line.

GALERIE FOTO Ea este românca originară din Republica Moldova, care era cu căpitanul Costa Concordia în momentul naufragiului 

Mărturiile Domnicăi Cemortan: „Schettino este unul dintre cei mai buni căpitani"

EXCLUSIV Replica „blondei misterioase" de pe Costa Concordia: „N-am avut nicio treabă cu căpitanul"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite