Persoana care i-a comandat lui “Arcaşa” şantajarea unui om de afaceri este primar într-un sat din Călăraşi şi fost angajat la Interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Bărbatul, care i-ar fi comandat lui Arcadie Bozari, alias "Arcașa", şantajarea unui om de afaceri din Chişinău pentru a estorca de la el 50.000 de dolari SUA, este fost angajat al Ministerului de Interne. Acum acesta deţine funcţia de primar al unei localități din raionul Călărași. Zilele trecute el a fost reţinut împreună cu alţi membri ai grupării lui Arcadie Bozari.

Potrivit unui comunicat de presă de la MAI, alți doi membri ai grupării lui „Arcașa" au fost reținuți de Poliție pe parcursul acestei săptămâni. Ca şi primarul de la Călăraşi, ambii au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Membrii grupării criminale, în frunte cu Arcadie Bozari, sunt suspectaţi că, în iulie 2012, l-au maltratat şi amenințat cu moartea cu o armă de foc pe un om de afaceri din Chişinău.

„Arcaşa", recunoscut în România drept unul dintre cei mai sângeroşi membri ai lumii interlope, a ajuns pe mâna Poliţiei

Arcadie Borzari, în vârstă de 39 ani, originar din Briceni, este recunoscut în România drept unul dintre cei mai sângeroşi membri ai lumii interlope, potrivit aceluiaşi comunicat de presă. Membrii grupării au fost condamnați în România pentru comiterea mai multor crime grave, inclusiv atacuri tâlhărești, șantajuri, omor intenționat cu folosirea armei de foc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite