„Arcaşa“, recunoscut în România drept unul dintre cei mai sângeroşi membri ai lumii interlope, a ajuns pe mâna Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arcadie Bozari, alias Arcaşa
Arcadie Bozari, alias Arcaşa

Arcadie Bozari, liderul unei grupări criminale care activează în Republica Moldova, România, Rusia şi Ucraina, a fost reţinut aseară la Chişinău, potrivit unui comunicat de presă de la MAI.

Membrii grupării criminale, în frunte cu Arcadie Bozari, alias „Arcașa", sunt suspectaţi că, în iulie 2012, l-au maltratat şi amenințat cu moartea cu o armă de foc pe un om de afaceri din Chişinău, obligându-l să le transmită suma de 50.000 de dolari SUA.

Arcadie Borzari, în vârstă de 39 ani, originar din Briceni, este recunoscut în România drept unul dintre cei mai sângeroşi membri ai lumii interlope, potrivit aceluiaşi comunicat de presă. Membrii grupării au fost condamnați în România pentru comiterea mai multor crime grave, inclusiv atacuri tâlhărești, șantajuri, omor intenționat cu folosirea armei de foc.

Suspectul, dar și membrii grupului sunt bănuiţi în multiple crime în Republica Moldova, Rusia, și Ucraina. Majoritatea membrilor acestei grupări criminale sunt sportivi, anterior condamnaţi. Membrii grupului sunt cunoscuţi ca autori ai mai multor infracţiuni comise cu violenţă, în special şantaje, perceperea de taxe pentru protecţie, răpiri, precum şi trafic de autoturisme, prin facilităţile acordate de repatriere.

Poliția urmează să rețină și celelalte persoane implicate în săvârșirea infracțiunii. Cetățenii care-l recunosc pe Arcadie Bozari și au avut de suferit în urma acțiunilor sale ilegale sunt rugaţi să se adreseze la următoarele numere de telefon: 022-577-177, 078-710-287 sau 902.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite