Mesajul de ADIO al lui Igor Smirnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Smirnov a condus regiunea timp de două decenii
Igor Smirnov a condus regiunea timp de două decenii

Liderul separatist de la Tiraspol, neschimbat mai bine de 20 de ani, îşi ia rămas bun. „Actualele alegeri au fost obişnuite, dar murdare în acelaşi timp. PR-ul negru în presa din Rusia, bârfele, informaţiile false, cumpărarea voturilor... da, astfel de alegeri poporul nostru nu a văzut niciodată", spune Igor Smirnov în mesajul său de rămas bun, postat pe site-ul „preşedintelui" autoproclamatei republici.

„Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, dar soarta a decis altfel. Am decis să respect codul electoral şi constituţia rmn. Dragi transnistreni, aţi avut încredere în mine timp de 20 de ani. În acest timp am creat statul nostru - republica moldovenească nistrenă. Nu trebuie să avem dubii în ceea ce priveşte dezvoltarea ţării nostre", mai declară Igor Smirnov.

CITEŞTE ŞI Evgheni Şevciuk, noua faţă a separatismului

Kremlinul i-a pus cruce lui Igor Smirnov

„Vin timpuri grele pentru dezvoltarea rmn. Cei care se opun statului nostru vor încerca să folosească actuala situaţie pentru a submina independenţa şi suveranitatea noastră. Rmn va avea un nou preşedinte. Puterea se schimbă într-un mod democrat. Noul preşedinte este obligat să îndeplinească voinţa poporului în ceea ce priveşte independenţa ţării noastre şi să aibă relaţii bune de vecinătate cu Federaţia Rusă, Ucraina, Moldova, dar şi alte state", mai spune liderul separatist.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite