Fostul deputat Vasile Vatamanu a decedat, iar chitaristul formaţiei „Noroc“ Alexandru Cazacu e la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a întâmplat ieri seară în apropiere de Codreanca, raionul Strășeni. Potrivit medicilor de la Urgența Strășeni, în mașină mai erau Grișca ion și încă o persoana pe nume Tricolici. Accidentul s-a produs după ce mașina a aderapat de pe carosabil și s-a prăbușit într-un șanț la 12-14 metri adâncime.

Medicii de la Urgență au fost contactați la ora 18.51 de una dintre victime. „Cei trei pacienți rămași în viață au comoții cranio-cerebrale și contuzii ale coloanei vertebrale. În urma impactului, airbagurile s-au deschis, însă nu știm cât timp victimele au stat în mașină. Când am ajuns, Vatamanu era mort“, spune Igor Popovschi, medic la Urgența din Strășeni. 

Alexandru Cazacu a fost rănit la cap și are două coaste rupte

De asemenea, medicii mai spun că mașina a căzut pe partea din spate, iar cel mai mult au suferit pasagerii care se aflau acolo. „În canal era numai noroi și apă, Ion Grișca și Alexandru Cazacu au reușit să iasă la suprafață, iar în cazul lui Tricolici am intervenit pentru a-l descarcera. Toți pasagerii erau conștienți“, mai spune medicul Popovschi.

VIDEO Chitaristul "Norocului" a ajuns cântăreț ambulant pe străzile din Verona

Formaţia Noroc se lansează într-o nouă formulă

Federaţia de fotbal va ajuta familia decedatului Vasile Vatamanu

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite