Daily Mail: Domnica Cemortan: „Da, l-am sărutat pe căpitanul navei Costa Concordia. Cred că am fi ajuns și în pat ... dar s-a scufundat nava“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Domnica Cemortan
Domnica Cemortan

Săptămâna trecută, Domnica Cemortan a dezvăluit sentimentele sale pentru marinarul italian Schettino, anunță Daily Mail.

Chiar dacă a dezmințit de nenumărate ori că între ea și căpitanul navei ar fi existat o poveste de dragoste, Domnica Cemortan sparge tăcerea. „Domnica recunoaște că a fost singură cu Schettino în cabina sa în noaptea în care s-a întâmplat tragedia. Mai mult ea spune că s-au sărutat pasional, ce a fost probabil preludiul unei relații de dragoste", scrie Daily Mail.

Tânăra susține că l-a cunoscut pe căpitan când lucra în calitate de traducătoare pentru pasagerii din Rusia. Contractul tinerei a expirat cu o lună înainte de naufragiu, însă Domnica a revenit pe navă în calitate de pasager. Ea spune că, deşi căpitanul „i-a picat tronc la inimă", nu a fost niciodată „îndragostătă“ de el, iar aventura lor nu a început vreodată. Domnica mai recunoaște că bagajele ei erau în cabina căpitanului, dar spune că a fost un aranjament temporar până avea să se elibereze o cabină.

image
image
image

Vezi aici GALERIA FOTO cu Domnica după audierile din Grosseto!

„Atâtea prostii s-au scris despre mine încât acum cred că trebuie să-mi apăr reputația. Da, am fost atrasă de căpitanul Schettino și el în mod clar a fost interesat de mine. Recunosc că mi-a picat tronc la inimă pentru că arăta foarte bine și era fermecător", a declarat Domnica pentru The Mail on Sunday.

„Odată mi-a spus că le am pe ambele: sunt deșteaptă și frumoasă. Care femei n-ar vrea să audă astfel de cuvinte- mai ales că pe navă erau atâtea fete mult mai frumoase decât mine? Știam că mă place și eram flatată de atenția lui. Când lucram pe vas era clar că eram specială pentru el. Sunt femeie și știu aceste lucruri. Spun asta ținând cont de modul în care râdea la glumele mele și de cum mă privea, întotdeauna când vorbea avea o sclipire în ochi", povestește moldoveanca.

„Recunosc că eram atrasă de el, dar sincer n-am făcut sex", mai spune Domnica. „Când făceam parte din personal era foarte respectuos, dar odată ce am devenit pasager totul era diferit. Probabil am fi ajuns în pat, dar din cauza naufragiului n-am de unde să știu asta", mai adaugă tânăra. „Desigur", spune Domnica, „îmi pare foarte rău că atâtea persoane au murit și au fost rănite în noaptea naufragiului. A fost un accident tragic, iar oamenii caută să dea vina pe cineva. Poate că a fost o eroare umană, poate că într-o anumită măsură și căpitanul era responsabil, nu știu. Pentru mine, a fost mai mult o situație de a mă afla în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit", mai adaugă moldoveanca.

Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că inițial, contractul Domnicăi a fost semnat pentru perioada octombrie-decembrie 2011. Ulterior, pe data de 6 decembrie, tânăra a fost rugată să înlocuiască un coleg de pe Concordia. „Deși Domnica spune că la început marinarul de-abia ce-a observat-o, luând în considerare fotografia făcută de ei la un restaurantul de pe Coasta de Azur pe data de 13 decembrie - care a fost tipărit în revista italiană Chi, căpitanul era deja cuprins de dragoste, costată jurnalistul.

„O dată sau de două ori mi-a cumpărat o băutură la barul de pe navă, dar tot timpul eram într-un grup. Același lucrur a fost când am luat cina la Villefranche-sur-Mer, pe Coasta de Azur, în decembrie. Era o petrecere mare și nu am fost singura care s-a fotografiat cu el", își amintește Domnica. „Mi-a oferit o băutură într-o noapte când eram cu un prieten. Singura data când am fost singuri a fost în biroul său, când i-am dus un raport. El mi-a spus că nu sunt doar frumoasă, ci și deșteaptă. A fost un sentiment frumos, dar nici unul dintre noi nu a făcut ceva greşit“, declară tânăra. Autorul articolului susține că tânăra a obținut o reducere de 50% când a revenit ca pasager pe nava Concordia. Asta deși oficial nu a lucrat suficient timp pentru a beneficia de această facilitate.

„M-a sărutat apăsat pe gură, nimic mai mult“

Potrivit jurnalistei, inițial, Domnica a negat faptul că ar fi luat cina împreună cu Schettino înainte de naufragiu. „De unde știe această persoană că anume eu sunt în acea poză? Ei au o poză neclară a unei femei, dar putea fi oricine", se întreabă moldoveanca. Ulterior, oferă o versiune sterilă precum că a fost cu căpitanul în cabina sa înainte de a merge la cină. „După ce mi-am salutat prietenii de pe nava în jurul orei 20.00 m-am întors în cabină pentru a mă schimba pentru cină- era o practică obișnuită în perioada în care lucram pe navă. Căpitanul era în cabină, dar politicos fiind, m-a lăsat să mă schimb. A revenit când vroiam să plec și mi-a spus că arăt extraordinar. Mi-a luat mâna și a sărutat-o", mărturisește Domnica.

Autoarea articolului scrie că Domnica a rugat-o să nu mai înregistreze. Apoi, cu un zâmbet priceput, tânăra a recunoscut că Schettino a înbrățișat-o pasional și că, spre surprinderea ei, a sărutat-o apăsat pe gură. Dar a asigurat-o ca totul s-a oprit acolo. „Nu am vrut ca oamenii să afle asta pentru că ar putea fi interpretat greșit", explică Domnica, apoi refuză să ofere detalii despre incident spune jurnalista.

În ce privește cina luată împreună cu Schettino, Domnica spune că a stat la aceeași masă la care se afla șeful moldovencei, dar și căpitanul navei. Domnica spune că s-a alăturat acestora doar pentru a servi un desert și o cafea. „Apoi, căpitanul m-a invitat pe punte să admir «panorama superbă a insulei» și am plecat de la restaurant în jurul orei 21.30", își amintește Domnica.

În interviul acordat publicației britanice, tânăra continuă să-l apere pe căpitan: „Cred că a salvat multe vieți în acea noapte și a fost foarte curajos. Mi-ar plăcea foarte mult să vorbeasc cu el din nou. Vreau să ştiu ce nu a mers bine și cum se descurcă. Nu este vorba că mi-e dor de el, dar cred că e un om bun însă unii îl fac monstru. Toată lumea dă vina pe el pentru ceea ce s-a întâmplat, dar nu cred că a făcut ceva greșit. Cred că a fost un accident îngrozitor", a mai declarat tânăra moldoveancă.

UPDATE Presa din Italia scrie că Domnica Cemortan urmează să fie audiată la Chișinău. Tânăra spune că n-a anunțat-o nimeni

EXCLUSIV Replica „blondei misterioase" de pe Costa Concordia: „N-am avut nicio treabă cu căpitanul"

Mărturiile Domnicăi Cemortan: „Schettino este unul dintre cei mai buni căpitani"

GALERIE FOTO UPDATE Ea este românca originară din Republica Moldova, care era cu căpitanul Costa Concordia în momentul naufragiului

EDITORIAL Află în ce spital s-a născut Domnica Cemortan

Domnica Cemortan, supraviețuitoare de pe Costa Concordia: „Am salvat mai multe vieţi". Vezi VIDEO

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite