Află diseară, la 20.00, ce vor spune clarvăzărorii despre crimele în serie care au cutremurat Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Clarvăzătorii investighează crime" va putea fi urmărită astăzi la postul rus, TNT. Grupul de mediumi va încerca să ofere răspuns la mai multe întrebări legate de dosare importante. Unul dintre cele cinci subiecte abordate la 20.00 va consta în crimele în serie care au cutremurat Moldova.

Clarvăzătorii au vizitat acum câteva săptămâni Republica Moldova pentru a „investiga" omorul celor doi îndrăgostiți de la Durlești, Olga și Ilie. Ei au vorbit și cu rudele îndurerate ale amanților găsiți împușcați în luna septembrie pe traseul Chișinău-Ialoveni.

CITEȘTE ȘI Părinţii adolescenţilor de la Durleşti, împuşcaţi în aprilie, au apelat la ajutorul clarvăzătorilor, protagonişti ai unui show TV la Moscova

În septembrie 2010, în apropierea şoselei Chişinău-Ialoveni, au fost descoperite cadavrele a unui bărbat de 31 de ani şi a unei tinere de 20 de ani, împuşcaţi cu o armă de vânătoare. La începutul lunii aprilie 2011, Olga Câşlaru (15 ani) şi iubitul ei, Ilie Racu (18 ani), ambii elevi la Liceul „Hyperion" din Durleşti, au fost găsiţi morţi: fata cu o împuşcătură în ceafă, iar tânărul, cu un glonţ în cap şi celălalt în torace. Corpul fetei, dezbrăcată pe jumătate, a fost găsit în maşină. Cel al băiatului era băgat în portbagajul BMW-ului care-i aparţinea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite