Părinţii adolescenţilor de la Durleşti, împuşcaţi în aprilie, au apelat la ajutorul clarvăzătorilor, protagonişti ai unui show TV la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii îndureraţi ai celor doi tineri din Durleşti împuşcaţi acum patru luni pe un câmp au apelat la un grup de mediumi, protagonişti ai unui show TV de la Moscova. Aceştia au făcut deja cercetări la locul tragediei, ajungând şi la Ialoveni, unde, cu zece luni în urmă, a fost ucis alt cuplu.

Informaţia a fost confirmată pentru „Adevărul" de poliţiştii şi procurorii care derulează ancheta, dar şi de câţiva profesori din şcoala de la Durleşti în care îşi făceau studiile Olga Câşlaru şi Ilie Racu, cei doi adolescenţi ucişi. Clarvăzătorii din Moscova îşi vor face publice concluziile în august, la o emisiune TV foarte populară în Rusia. Cei care i-au cunoscut pe Olga şi Ilie aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele acestei „investigaţii".

„Au oferit detalii despre cum arată asasinul. Au mers chiar şi la Ialoveni, făcând o legătură între mai multe crime. Multe din cele spuse de aceste persoane au coincis cu concluziile de până acum ale oamenilor legii", au declarat pentru „Adevărul" mai mulţi profesori de la Liceul „Hyperion".

Clarvăzătorii ar fi prezis că asasinul va fi prins de oamenii legii la o nouă încercare de a comite o crimă asemănătoare. „Aşteptăm acum cu mare nerăbdare să vedem ce vor arăta la televizor. De mult timp vrem să aflăm adevărul", au mai spus oamenii din Durleşti.

Procurorii „nu cred până nu văd"

Şi Cornel Bratunov, procuror-şef al Secţiei exercitare a urmăririi penale pe cauze excepţionale, din cadrul Procuraturii Generale, în gestiunea căruia se află dosarele privind cele două duble asasinate ştie că echipa de mediumi a fost la Chişinău, dar spune că nu s-a întâlnit cu ei.

„Au fost invitaţi de părinţii copiilor. Sincer, nu am mai lucrat niciodată cu clarvăzători. Oricum, nu cred până nu văd", a spus sceptic procurorul.

„Ei sunt psihologi buni. Am lucrat cu mai multe victime care au apelat la mediumi. Aceştia însă nu au spus niciodată mai mult decât anchetatorii", susţin poliţişti de la Comisariatul sectorului Buiucani, care participă la investigarea cazului de la Durleşti.

Serviciul de presă al Procuraturii a anunţat acum câteva zile că principalul suspect al dublului omor de la Ialoveni a fost internat la Psihiatrie. Oamenii legii adună probe care ar confirma vinovăţia acestuia şi în cazul de la Durleşti.

CRIME CARE NE-AU CUTREMURAT

În septembrie 2010, în apropierea şoselei Chişinău-Ialoveni, au fost descoperite cadavrele a unui bărbat de 31 de ani şi a unei tinere de 20 de ani, împuşcaţi cu o armă de vânătoare. La începutul lunii aprilie 2011, Olga Câşlaru (15 ani) şi iubitul ei, Ilie Racu (18 ani), ambii elevi la Liceul „Hyperion" din Durleşti, au fost găsiţi morţi: fata cu o împuşcătură în ceafă, iar tânărul, cu un glonţ în cap şi celălalt în torace. Corpul fetei, dezbrăcată pe jumătate, a fost găsit în maşină. Cel al băiatului era băgat în portbagajul BMW-ului care-i aparţinea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite