Premierul Filat s-a dus în Grecia cu Mitropolitul Vladimir şi „preşedintele rmn“ Şevciuk?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Vlad Filat şi liderul separatist Evgheni Şevciuk, la plimbare prin parc, în Germania
Premierul Vlad Filat şi liderul separatist Evgheni Şevciuk, la plimbare prin parc, în Germania

Prim-ministrul Vlad Filat a plecat aseară în Grecia împreună cu Mitropolitul Moldovei Vladimir şi liderul separatist de la Tiraspol Evgheni Şevciuk, scrie pe blogul său jurnalistul Eugen Luchianiuc. Informaţia n-a fost confirmată oficial de serviciile de presă ale celor vizaţi.

Potrivit bloggerului, cei trei ar fi zburat spre Salonic, cu o navă privată a companiei Klassika Air ce aparţie omului de afaceri Ilan Shor. Anterior, aeronava a fost proprietatea companiei Nobil Air ce ar fi controlată de prim-vicepreşedintele Parlamentului Vlad Plahotniuc.

Solicitat de „Adevărul", Igor Volnişchi, purtătorul de cuvânt al premierului Vlad Filat a declarat: „Vă pot spune doar că prim-ministrul nu este azi în ţară. E o chestiune privată, de aceea nu vă pot da detalii. Mâine va fi la serviciu".

Nici pe site-ul www.mitropolia.md, nici pe pagina electronică a „preşedinţiei" de la Tiraspol nu e anunţată nicio vizită în Grecia.

Într-un interviu recent pentru „Adevărul“, premierul Vlad Filat declara că este în relaţii bune cu liderul separatist de la Tiraspol. „Avem o relaţie bună cu colegii de la Tiraspol. Cu Evgheni Şevciuk vorbim des la telefon, ne vedem. Ca în orice alt domeniu, oricât de mare ar fi problema, o poţi rezolva uşor când comunici liber cu o persoană care înţelege ce vorbeşti“, a menţionat prim-ministrul.

Filat şi Şevciuk s-au plimbat prin parc, în Germania

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite