A murit Ioan Garbis, singura victimă care iniţial supravieţuise în urma accidentului produs de Şerban Huidu. Inima sa nu a mai rezistat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Garbis a murit în această dimineaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Braşov. Rănile suferite în urma accidentului au fost foarte grave, iar inima lui nu a mai rezistat.

Ioan Garbis a ajuns ieri la spital în stare gravă şi a avut aproximativ doi litri de sânge în abdomen. Bărbatul a fost supus imediat unei intervenţii chirurgicale. Nu a fost conştient deoarece era într-o comă indusă. Şerban Huidu va fi audiat astăzi, la Braşov. Vedeta trebuie să răspundă întrebărilor procurorilor sau poliţiştilor cu privire la modul în care s-a produs tragedia de ieri.

Şerban Huidu (35 de ani) a produs ieri un accident, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus. Vedeta de televiziune se afla la volanul unui SUV marca Mercedes şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Vedeta venea de la Bucureşti şi se îndrepta spre Braşov. Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un autoturism Dacia Logan, care mergea spre Bucureşti. În Logan se aflau trei braşoveni. Doi dintre ei, Lungu Ştefan Balogh, şoferul de 55 de ani şi Magda Drăghici, ocupanta locului din dreapta, de 54 de ani, au murit. Cel de-al treilea pasager, Ion Garbiş de 54 de ani, care se afla pe bancheta din spate.

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul" Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis doi oameni

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite