Scandalul Vadim Tudor, în atenția presei internaționale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Vadim Tudor ocupa marți (5 iulie) prima pagină a publicațiilor de la Bruxelles. "Parlamentul European, afectat de un nou scandal financiar," scrie site-ul de știri Euobserver, una dintre cele mai renumite surse de informații de la Bruxelles.

"Un nou scandal a izbucnit luni(5 iulie), la numai câteva zile după ce un grup de transparență a finalizat noi reguli de conduită pentru europarlamentari," scrie Euobserver. Publicația aminteșe de scandalul mită-contra-amendamente din martie 2011, în care a fost implicat un al eurodeputat român, Adrian Severin.

Euobserver scrie despre un fost asistent al eurodeputatului Corneliu Vadim Tudor, Cezar Cătălin Marin, care a susţinut săptămâna aceasta că liderul PRM nu l-a plătit din 2009 până în prezent, și că acesta şi-ar fi însuşit cei 40.000 de euro plătiţi de Parlamentul European pentru salariul său.

Vadim Tudor a spus că acuzaţiile pe care i le aduce fostul său consilier sunt „ridicole": „Se pot spune multe despre mine, dar aşa ceva.....Că i-am luat banii, că eu am semnat în fals....Şi-a luat toţi banii, nenorocita creatură! Mă piş pe leafa lui! O să-l dau în judecată! Şi are noroc că nu sunt în ţară, că-l călcam în picioare".

Citește și : Cazul Vadim Tudor: cum sunt plătiţi euro-aleşii şi asistenţii lor

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite