Cele două vrăjitoare reţinute pentru şantaj şi înşelăciune vor fi cercetate in libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vanessa se apucase de "treabă" la cererea Oanei. Dovada: ţinea poza Mărioarei Zăvoranu în mână
Vanessa se apucase de "treabă" la cererea Oanei. Dovada: ţinea poza Mărioarei Zăvoranu în mână

Magistraţii Tribunalului Buftea au decis miercuri dimineaţă să le elibereze pe cele două vrăjitoare şi pe complicii lor care au fost reţinuţi pentru şantaj şi înşelăcine. Aceştia vor părăsi arestul în această după-amiază când expiră ordonanţele de reţinere.

După ore întregi de audieri, magistraţii au respuins cerera procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Femeile au declarat că Oana Zăvoranu le-ar fi pus să-i omoare mama şi le-a denunţat din cauză că n-au reuşit, în timp ce cântăreaţa susţine că a fost şantajată şi ameninţată de cele două vrăjitoare, atunci când a vrut să renunţe la serviciile lor, potrivit Antena 3.

Pe lista persoanelor înşelate de cele 2 femei se află nume răsunătoare, precum Mihaela Borcea sau Sânziana Buruiană.

Cei care nu mai vroiau să dea bani vrăjitoarelor erau ameninţaţi că vor fi blestemaţi, susţin anchetatorii.

Citește și:

Clientul vrăjitoarelor: leneş şi prost
Câştigurile aşa-ziselor practicante de magie sunt încurajate de incultură şi de incapacitatea românilor de a-şi proiecta singuri un viitor. Vezi mai multe aici

EXCLUSIV Lista prostiei în contul vrăjitoriei: Oana Zăvoranu, Mihaela Borcea, Bănel Nicoliţă, Moni şi Irinel Columbeanu, Amalia Năstase, Corina Chiriac
Trei femei, dintre care două care susţin că sunt vrăjitoare, Vanessa şi Melisa,  au fost luate pe sus de mascaţi, ieri dimineaţă, pentru a fi duse la mandat de arestare preventivă, la Tribunalul Ilfov. citește aici detalii!

Poliţia a început vânătoarea: Vrăjitoare din Bucureşti acuzate că şantajau clienţi foarte bogaţi
Numai de la o victimă aceştia au luat 450.000 de euro în bani, bijuterii şi autoturisme. IGPR a descins în Bucureşti şi Ilfov într-o vânătoare de vrăjitoare fără precedent. citește aici detalii!

OPINIE: Vrăjitoare infractoare

Marți, 13 decembrie, o zi cu ghinion pentru câteva "vrăjitoare" luate pe sus de Poliția Capitalei într-un dosar de înșelăciune și șantaj. Privind lista clienților și motivele pentru care aceștia s-au adresat escroacelor rămâi mut de uimire. Îți vine să râzi de naivitatea victimelor și apoi să plângi de mila celor care cred gogomăniile pirandelor. citește aici tot editorialul!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite