Campanie: Cum poţi hrăni câinii din adăposturi prin Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Hrănește un cățel!" - O campanie de ajutorare a căţeilor din adăposturi
"Hrănește un cățel!" - O campanie de ajutorare a căţeilor din adăposturi

De la informare, la divertisment şi chiar la spionaj - fie de stat, fie în scopuri pur personale - reţeaua de socializare Facebook a încetat demult să fie un simplu mijloc de comunicare. Mai nou, poţi oferi hrană câinilor tot prin Facebook.

Iniţiativa aparţine producătorului de hrană pentru animale Royal Canin, portalului Bumbac100 şi platformei online adoptiicaini.ro.

Cei trei organizatori au pus la punct o aplicaţie prin care, în perioada 8 noiembrie - 8 decembrie, orice iubitor de animale de pe Facebook poate dona hrană câinilor din adăposturile din Bucureşti, prin intermediul unei aplicaţii.

100 de grame de hramă prin câteva click-uri

Găzduită de pagina de facebook a Bumbac100, aplicaţia are scopul să încurajeze - în mod relaxant - cât mai multe persoane să se implice în campania „Hrăneşte un căţel!". Oricare utilizator de Facebook care o accesează donează 100 de grame de hrană pentru câini, oferită în cadrul campaniei de Royal Canin.

Ce presupune aplicaţia „Hrăneşte un căţel!"

Dincolo de ajutorul acordat adăposturilor de câini din Bucureşti, fiecare persoane care foloseşte aplicaţia îşi poate desena propriul tricou cu însemne canine. Fiecare model virtual echivalează cu 100 de grame de mâncare donată prin Royal Canin, cantitatea totală oferită de producător ridicându-se la o tonă de hrană.

Campania "Hrăneşte un căţel!"

Totodată, utilizatorii aplicaţiei pot dona un kilogram de mancare pentru câini dacă achiziţionează un tricou Bumbac100.

Pe la facebook.com la elenaudrea.ro

Campania "Hrăneşte un căţel!"

Lipsei de hrană pentru animalele străzii, dar şi riscul de a fi eutanasiate de autorităţi, după cum prevăd normele înaintate de PDL pentru rezolvarea problemei câinilor vagabonzi, au determinat-o pe şefa PDL Bucureşti, Elena Udrea, să ia iniţiativă tot online.

Chiar eu am în faţa casei în care locuiesc câţiva comunitari cărora le dau de mâncare. Mai mult, cel mai inteligent câine pe care l-am avut vreodată a fost un maidanez. Şi, cu siguranţă, când se va pune problema ridicării câinilor de pe stradă, voi merge să adopt câţiva, chiar dacă, neavând curte, nu îi pot creşte în cele mai bune şi igienice condiţii", a scris Elena Udrea, pe site-ul personal.

Citeşte şi:
Dezbatere PRO sau CONTRA eutanasierii maidanezilor? Vezi ce spun vedetele şi politicienii

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite