Preşedintele Băsescu după ce a fost apostrofat de o profesoară: "E jenant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a fost destinatarul unui tir de replici acide din partea unei profesoare din Dorohoi care şi-a ieşti din minţi, când şeful statului le-a recomandat localnicilor din Dorohoi să îşi facă asigurări de locuinţă. "La ce calitatea are învăţământul.." a replicat preşedintele, "se vede, a scos oameni ca dumneavoastră!" a completat femeia.

Profesoara, scoasă din minţi când şi-a văzut munca de o viaţă distrusă de ape, l-a întrebat pe preşedinte "cu ce Doamne iartă-ne" să îşi mai facă şi asigurarea când cei care conduc ţara le taie 25% din salariu, le taie sportul de transport şi toate celelalte sporuri şi măresc taxele.

Mai citiţi şi:

Boc, atacat cu ouă la Galaţi după ce a ţinut o conferinţă despre situaţia sinistraţilor din zonă

Bacău: Sinistraţii din Săuceşti cer referendum pentru schimbarea primarului. Autorităţile i-au lăsat baltă UPDATE

"Iau 11 milioane salariu, fac naveta la ţară, pe frig, pe ploaie. E uşor de spus 'faceţi oameni buni asigurare'. Cu ce? Cu ce?", a subliniat ea.

Traian Băsescu a întrebat-o dacă este cadru didactic şi după ce a primit confirmarea a spus: "e jenant". "Este jenant că am învăţat atâţia ani şi sunt înjosită până jos de tot", a răspuns profesoara. 

"La ce calitate are învăţământul...", a completat Băsescu, lăsând a se înţelege nivelul scăzut. "Se vede, a scos oameni ca dumneavoastră", a replicat imediat femeia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite