DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Cum ar fi o zi fără internet? OPINIA TA CONTEAZĂ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook
Facebook

Cea mai importantă reţea de socializare din lume, Facebook, n-a fost accesibilă azi în România, dar şi în mai multe ţări din Europa. Plecând de la acest subiect am decis să propunem o dezbatere a cărei temă să fie „Viaţa cu sau fără internet“.

UPDATE 21:15

Comentarii de pe pagina de Facebook:

Andreea Man: Eu am facut un experiment. Am renuntat o luna la Facebook. Se poate trai si fara el. La internet nu pot sa renunt inca dar cu timpul va fi posibil. Totul e numai sa vrei. Si cat de bine a fost fara el!

Floris Flavius Fvls: Daca nu ar mai exista internetul as reincepe sa fiu prietenul cartilor care acum sunt parasite si uitate! As avea timp sa ma bucur de viata reala,sa vad un rasarit de soare in locul fotografiei unei vecine cu o ceasca de cafea in fiecare dimineata! Fara internet lumea ar prinde viata si s-ar rezolva chiar si criza economica si financiara! Datorita internetului 50% din viata reala e inexistenta!

Lita Laurentiu: Viata reala? Pai internetul leaga multa lume, il ai in buzunar si te plimbi pe unde vrei. Cred ca multi nu inteleg ca INTERNET=INFORMATIE.

Marc Poto: La Facebook as putea renunta oricand insa la internet ar fi putin mai greu (nu imposibil) deoarece ar trebui sa renunt la anumite surse de informatii REALE si sa ascult sau sa ma informez doar din cea ce mi-ar da "televizorul"

UPDATE ORA 18.15

Pe pagina de Facebook a „Adevărului“ dezbaterea acestui subiect este în toi. De pildă, Larisa Virginia Paul scrie că; „Nici in Italia n-a functionat....mareeeeeeee jaleeeeeeeee“

Cum Facebookul şi-a revenit destul de rapid (cam în 90 de minute), userii care accesează pagina „Adevărului“ au comentat în fel şi chip problema dimineţii.

Facebook a căzut. Reţeaua socială nu a mai fost accesibilă în România şi toată Europa pentru mai bine de o oră

„Eu era sa dau cu telefonul de pereti de dimineata =)))) saracul nu avea el nici o vina", a scris Ana Ce.
„Ahhh deci la toata lumra nu a functionat.. M-am gandit ca doar mie mie se intampla ! Oricum eu cred ca e din cauza ca tot schimba interfata , e o mare prostie cu timeline-ul asta.... Incet incet multa ..foarte multa lume o sa renunte la facebook din cauza timline-ului!“, a opinat şi Ale Xandra.

„Au fost însă şi persoane care s-au bucurat pentru faptul că Facebookul n-a funcţionat. mare necaz mare:)))turbeaza lumea:))))", a scris cu ironie Ruslanya Miha.
„Cata reclama gratuita si-a facut Facebooku' inchizandu-se doar pt o ora...“, a scris Silenzio Zimbru.

Elena -Lygia Popescu a încercat şi o explicaţie pentru acest incident: „Oare a fost  «o gluma » sau "«un avertisment». Care dintre cele doua?. In orice caz incurcate sunt «caile» acestui Facebook !“.

Plecând de la această idee, vă rugăm să ne scrieţi în rubrica de comentarii de la final dacă aţi avut de pătimit de pe urma Facebookului şi dacă aţi mai concepe acum o zi fără internet.
Ce-aţi face într-o seară, spre exemplu, dacă n-aţi mai avea internet?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite