Chef la vârsta a treia: „Miss Soacra“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de femei participă mâine la „Întâlnirea soacrelor“, organizată în premieră într-un local din Sfântu Gheorghe.

Soacrele înscrise în concurs îşi vor arăta măiestria în a prepara cele mai gustoase bucate, în a-şi îngriji nepoţii şi în a defila pe podium, ca nişte adevărate fotomodele. Reprezentanţii restaurantului la care se organizeză întâlnirea, spun că evenimentul va fi unul extrem de distractiv şi spectaculos.

Mai citiţi şi:

Miss Princess of the World România se alege la Târgu-Mureş

Concursul „Miss Soacra" este punctul culminant al petrecerii. Câştigătoarea titlului va fi încoronată regina frumuseţii, ca la orice altă competiţie de acest gen. Dintre participante, va fi premiată şi care demonstrează că are cei mai mulţi nepoţi.

Soacrele nu vor scăpa nici de ironiile consacrate la adresa lor. Va fi premiat cel mai incisiv banc, dar şi cea mai măgulitoare glumă spusă la adresa „scorpiilor".

„Ne-am gândit să organizăm un astfel de concurs pentru că nimeni nu se prea ocupă de soacre. Am amânat puţin data evenmimentului ca să avem cât mai multe persoane înscrise, iar acum avem siguranţa că sala va fi plină", a declarat Kovacs Istvan, organizator.

Soacrele care s-au înscris în concurs pot veni însoţite de bărbaţii, copii şi nepoţii lor. Cei care doresc să prelungească distracţia şi să ia cina la restaurant, o pot face în schimbul a 20 de lei de persoană. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite