Miss Princess of the World România se alege la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniela Crudu şi Răzvan vor prezenta show-ul de frumuseţe de la Teatrul de Vară, în cadrul căruia va concerta şi Smiley. Organizatorii au pregătit concursuri pentru public, plus prezentarea oficială a echipei FCM Târgu-Mureş în vederea primului sezon în Liga 1.

În această seară, de la ora 20.00, Teatrul de Vară va găzdui finala pe ţară a concursului internaţional de frumuseţe Miss Princess of the World. Este pentru prima dată când oraşul nostru va găzdui finala unui concurs internaţional de Miss, câştigătoarea de azi urmând a reprezenta România la finala de la Praga, din octombrie. „Au fost realizate preselecţii în Cluj, Iaşi şi Târgu-Mureş şi vor participa 11 fete la finala de astăzi. Premiile constau în materiale de promovare cu o valoare cuprinsă între 500 şi 1.500 de euro. Aceasta va fi a şasea ediţie a concursului, iar până anul acesta, româncele ajunse în finală au obţinut premii în patru rânduri. Sperăm, deci, ca reprezentanta României să câştige titlul de Miss Princess of the World la Praga”, ne-a declarat Sergiu Zereş, organizator. Concursul va consta în patru probe: defilarea în ţinută de zi, de seară, costum de baie şi costum popular. Fiind un concurs internaţional, juriul va fi alcătuit şi din reprezentanţi ai Miss Princess of the World, de la Praga. Show-ul va fi prezentat de vedetele matinalului Antenei 1, Daniela Crudu şi Răzvan (Dani participă la un motocross şi nu a putut fi prezent n.r.), iar pe lângă frumoasele fete, mureşenii se vor putea bucura de concertul lui Smiley, dar şi a trupelor locale Ultimul Rând şi Deadly Combination.

Concursuri pentru public

Cei aproape 2.000 de mureşeni aşteptaţi să fie prezenţi la Teatrul de Vară vor avea posibilitatea să participe la tombola organizată de Mureş Mall şi restaurantul La Liga. Fiecare spectator va primi un formular care, odată completat cu datele personale şi depus în urna de lângă scenă, va fi înscris în tombola cu premii. Organizatorii pun la bătaie zece premii constând în vouchere de cumpărături la Mall în valoare de 100 de lei fiecare, plus o consumaţie în valoare de 10 lei în La Liga. Intrarea publicului la Miss Princess of the World România va fi liberă.

FCM se prezintă publicului

În cadrul evenimentului va avea loc şi prezentarea lotului celor de la FC Municipal Târgu-Mureş, care într-o săptămână vor disputa primul meci din istoria clubului în Liga 1. Fanii vor putea astfel să cunoască noile achiziţii ale „oranj-albaştrilor” şi să-i susţină pe mureşeni live la Teatrul de Vară.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite