Mister: copilul dispărut din parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia îl caută pe Andrei Răzvan Păun (11 ani) de cinci zile. Scafandrii au scotocit ieri lacul fără niciun rezultat. Andrei este elev la Colegiul Naţional „George Coşbuc“ din Capitală. Ultima dată a fost văzut în zona Parcului IOR din sectorul 3. Un gardian i-a găsit geaca şi ghiozdanul.

Citiţi şi:

Angajat al Districtului de Drumuri dat dispărut de soţie şi colegi

Nici părinţii, nici poliţia nu au mai primit vreun semn de viaţă de la Andrei Păun de marţi după-amiază, când s-a jucat cu prietenii lui în parc. Copilul a dispărut pe drumul de la şcoală spre casă, iar căutările au fost continuate şi ieri.  Tatăl lui Andrei, Marius Păun, scormoneşte cu disperare fiecare loc unde crede că s-ar putea afla copilul şi îi caută pe cei care ar putea să-l ajute cu cel mai mic indiciu.

În plus, a împărţit fotografii cu Andrei paznicilor din parc. Ieri, poliţiştii au chemat şi scafandrii care l-au căutat pe copil în lacul din parc, explicându-le părinţilor îngrijoraţi că aceasta este o procedură standard în toate cazurile de dispariţie. Una dintre ipotezele oamenilor legii este că băiatul ar fi plecat spre bunicii care locuiesc în localitatea giurgiuveană Hodivoaia, însă copilul nu a ajuns acolo.

Reveniseră din Singapore de o jumătate de an „Noi am revenit în ţară acum şase luni. Am locuit o perioadă în Singapore, unde am lucrat în agricultură. Andrei era înscris la o şcoală internaţională şi i-a plăcut mult acolo. Acum, după întoarcere, încerca să-şi facă noi prieteni", a spus Marius Păun pentru „Adevărul de Seară".

Tot el ne-a declarat că băiatul mergea la un psiholog pentru că obişnuia să mintă. „Telefonul mobil nu îl are asupra lui pentru că era pedepsit. I l-am luat fiindcă am aflat, de la profesori, că se juca în timpul orelor.

Mai aveam unele probleme, dar mergea la un psiholog. Nu era un copil retras, socializează şi este descurcăreţ", a mai spus tatăl. Marius Păun ne-a spus că se simte, într-un fel, vinovat de cele întâmplate fiindcă îl pedepsise pe Andrei, dar a ţinut să-i transmită băiatului că-l aşteaptă acasă.

Semnalmente

Băiatul are 1,55 metri înălţime, 45 de kilograme, păr blond-închis, este tuns scurt, are ochi albaştri, ten deschis, constituţie atletică şi nasul cârn, potrivit semnalmentelor date de reprezentanţii Centrului pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual Focus. În momentul dispariţiei, elevul purta jeanşi albaştri, bocanci maro şi un pulover gri cu dungi orizontale bleumarin şi verzi.

APEL

Persoanele care au informaţii despre Andrei Păun sunt rugate să sune gratuit la oricare dintre numerele de telefon 112 sau 116.000 sau să sesizeze orice echipaj de poliţie. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite