Angajat al Districtului de Drumuri dat dispărut de soţie şi colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Adrian, de 37 de ani, este angajat al Districtului de Drumuri, la punctul de lucru Pisicu Negru, pe Transfăgărăşan. Bărbatul a ieşit din tura de serviciu, miercuri dimineaţa, spunându-le colegilor că merge acasă.

Speriată că s-a întunecat şi soţul său nu mai ajunge acasă, soţia acestuia i-a sunat pe colegii bărbatului să vadă ce s-a întâmplat.

Aceştia au sunat la 112 şi au pornit în căutarea bărbatului, alături de trei jandarmi montani de la Arefu şi un salvamontist, gândindu-se la ce e mai rău. Căutătorii au refăcut traseul pe care bărbatul ar fi trebuit să-l parcurgă în drum spre casă şi l-au găsit pe acesta după două ore de căutări, la o cabană care aparţine Districtului, 20 de kilometri mai jos de locul de muncă al acestuia.

Bărbatul era teafăr şi a fost identificat cu uşurinţă, mai ales că acesta era cunoscut de jandarmi după ce fusese sancţionat, în urmă cu aproximativ o lună, cu 200 de lei pentru că agresase verbal o altă persoană. Bărbatul nu prezenta urme de violenţă şi a fost condus de jandarmi acasă, în localitatea Corbeni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite