Băieţel de 4 ani, violat de un tanchist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Octavian A., în vârstă de 4 ani şi 6 luni, din Bacău va rămâne cu sechele pe viaţă după ce a fost abuzat sexual de un subofiţer de la unitatea militară de tancuri din oraş.

El a fost momit de militar cu promisiunea că-l duce să-i arate tancurile şi tunurile soldaţilor, cu care luptă în război. Băiatul a fost violat ieri după-amiază într-un pavilion al UM 01602, unde Neculai Clapă (46 de ani) este angajat de peste 20 de ani.

CITEŞTE ŞI:Copil de 4 ani şi 6 luni, abuzat sexual într-o unitate militară. Bărbatul acuzat de viol este subofiţer (UPDATE)

Am mers cu Octavian şi cu fiul meu la unitate să culegem iarbă. La un moment dat, băiatul a dispărut, dar nu ne-am făcut griji. După vreo 20 de minute a venit plângând cu o pungă de pufuleţi în mână. Ne-a spus că-l doare fundul. Neculai i-a promis că-i arată tancurile şi l-a dus într-un pavilion, unde l-a lovit peste faţă şi şi-a bătut joc de el", a povestit Gheorghe A., bunicul copilului violat.

Medicii care l-au examinat pe Octavian spun că minorul prezintă urme de abuz sexual anal. „Minorul are leziuni uşoare şi relativ recente, însă nu pot confirma un viol 100% deoarece nu se întâlnesc elementele constitutive. De aceea, rămâne ca anchetatorii să stabilească exact dacă a fost viol sau nu. Oricum, ceva a fost", a declarat Nori Waisenberg, medic la Serviciul de Medicină Legală Bacău.

Neculai Clapă a fost săltat de poliţişti de la unitate şi dus la audieri.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Poliţiei Bacău.

Clapă este căsătorit, are doi copii şi este naşul de cununie al unei mătuşe de-a lui Octavian. Tatăl minorului violat este angajat la Poliţia Primăriei Bacău. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite