Bacău: Copil de 4 ani şi 6 luni, abuzat sexual într-o unitate militară. Bărbatul acuzat de viol este subofiţer (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuțul a fost adus la Spitalul de Pediatrie din Bacău, iar medicii au confirmat agresiunea.

Ora 18.50: Medicii legişti au consultat copilul şi spun că leziunile există. „Minorul are leziuni uşoare şi relativ recente, însă nu pot confirma un viol 100% deoarece nu se întâlnesc elementele constitutive. De aceea, rămâne ca anchetatorii să stabilească exact dacă a fost viol sau nu. Oricum, ceva a fost“, a declarat Nori Waisenberg, medic la Serviciul de Medicină Legală Bacău. 

Ora 18.05: Neculai Clapă este în continuare la audieri. Clapă lucrează la unitatea de tancuri de peste 20 de ani şi este naşul de cununie al unei mătuşe de-a minorului. „Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru examinare de specialitate şi va fi prezentat Serviciului de Medicină Legală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol“, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Poliţiei Bacău.

Ora 17. 40: Copilul abuzat sexual în unitatea militară, Octavian, de 4,6 ani, este acum la Poliţie la audieri. „Am mers cu Octavian şi cu fiul meu la unitate. La un moment dat băiatul a dispărut, dar nu ne-am făcut griji. Am crezut că se se plimbă prin unitate. După vreo 20 de minute a venit plângând cu o pungă de pufuleţi în mână. Ne-a spus că-l doare fundul. Neculai i-a promis că-i arată tancurile şi l-a dus într-un pavilion unde l-a lovit peste faţă şi şi-a bătut joc de el“, a povestit Gheorghe A., bunicul lui Octavian.

Ora 17.38: Violatorul copilului se numeşte Neculai Clapă, are 46 de ani, şi este subofiţer la unitatea militară. El este acum audiat de poliţişti, care l-au săltat din unitate, imediat după ce bunicul şi tatăl băiatului au depus plângerea.

Ora 17.25: Bunicul băiatului a declarat că minorul a fost violat de un angajat al unităţii militare, care este şi rudă prin alianţă cu micuţul. Bunicul povesteşte că a mers cu nepotul lui la strâns iarbă din curtea unităţii, iar la un moment dat a văzut că micuţul a dispărut de lângă el.

Ora 17.20: Oamenii legii vorbesc cu micuţul pentru a afla cum s-au petrecut faptele. Reclamaţia a fost depusă de tatăl minorului.

Ora 17.10: Surse neoficiale susţin că micuţul abuzat sexual este copilul unui angajat de la Poliţia Primărie Bacău.  Anchetatorii sunt acum la faţa locului şi adună probe. Ancheta este coordonată de prim-procurorul Parchetului Militar Iaşi. Acesta se îndreaptă acum spre Bacău.

Ora 16.50: Copilul a fost abuzat de o rudă în unitatea militară de la tancuri. El a fost momit de bărbat cu promisiunea de a-l duce să vadă tancurile și tunurile soldaților cu care luptă în război. Medicii confirmă violul.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite