Petre Roman despre acuzaţiile lui Cornel Dinu: Sunt nişte minciuni sfruntate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier, Petre Roman, a precizat că acuzaţiile lui Cornel Dinu privind solicitarea sprijinului sovietic la Revoluţie sunt nişte "minciuni sfruntate", "pură invenţie".

"Nu numai că n-am vorbit niciodată, nici în 22 decembrie 1989 nici ulterior, cu vreun consul al ambasadei sovietice dar este evident că în acele împrejurări ale nopţii de 22 spre 23 decembrie nu aveam nicio calitate şi nici capacitatea de a realiza o asemenea convorbire. În 20 de ani care s-au scurs de atunci, n-a apărut niciun fel de document sau vreo mărturie care să ateste măcar şi parţial aberaţiile lui Cornel Dinu", a declarat Petre Roman.

Roman a calificat drept "minciuni sfruntate" afirmaţiile lui Cornel Dinu. "Faptul că lansează acum minciuni sfruntate ţine poate de natura comportamentului său, adică iresponsabil şi incompetent. Dacă în conducerea tehnică a echipei Dinamo a comis atâtea "prăpăstii" ce mai contează încă una în legătură cu Revoluţia? Repet, cele anunţate de Cornel Dinu sunt o pură invenţie", a adăugat fostul prim ministru.

Cornel Dinu: "Petre Roman a cerut ajutorul trupelor sovietice la Revoluţie"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite