Fiica lui Gaddafi, supranumită Claudia Schiffer a Africii de Nord, în prima linie a frontului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colonelul Gaddafi a pus la bătaie ultima sa armă împotriva rebelilor libieni: fiica blondă şi plină de farmec, scrie Daily Mail.

Aisha, supranumită Claudia Schiffer a Africii de Nord, în vârstă de 34 de ani, s-a deplasat în prima linie a frontului pentru a insufla curaj trupelor obosite care luptă, de mai multe săptămâni pentru Gaddafi.

Îmbrăcată în mod tradiţional musulman, ea s-a adresat soldaţilor din Bab Al Azizia, de pe un tanc, spund despre tatăl său că este "un mare om şi un mare lider".

Potrivit Daily Mail, costumul tradiţional este departe de look-ul pe care îl abordează de obicei Aisha. Ea preferă un make-up modern şi haine create de de designeri celebri. De altfel ţinutele abordate i-au şi atras denumirea de Claudia Schiffer, din Africa de Nord.

image

Deşi imagini cu fratelei ei mai mic, Khamis au fost surprinse de televiziunea libiană, există destule voci care susţin că Aisha ia parte la lupte pentru a răzbuna tocmai uciderea lui. Citeşte mai multe aici

Aisha a sprijinit IRA şi a lucrat ca avocat pentru Saddam Hussein. Ea a declarat, într-un interviu din octombrie anul trecut, că este implicată în acţiuni de caritate şi că luptă pentru drepturile femeilor în Libia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite