Boc explică de ce l-a demis pe Lăzăroiu: PDL are nevoie de un ministru care să nu îşi facă imagine în detrimentul partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat vineri, referitor la revocarea din funcţia de ministru al Muncii a lui Sebastian Lăzăroiu, că PDL are nevoie de un ministru cu normă întreagă şi nu de unul care încearcă să îşi facă imagine în detrimentul partidului care îl susţine.

"În privinţa propunerii de remaniere guvernamentală făcută astăzi, Guvernul are nevoie de un ministru cu normă întreagă la Ministerul Muncii. Este un minister extrem de greu iar, pe de altă parte, PDL are nevoie de un ministru care să nu încerce să-şi facă imagine în detrimentul partidului care îl susţine pentru că, în ultimă instanţă, orice ministru are susţinere de la partidul de guvernământ sau care compune coaliţia", a spus premierul Boc, după o întrevedere de circa 20 de minute cu reprezentanţii Fondului naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

El a precizat că i-a mulţumit lui Lăzăroiu pentru activitatea desfăşurată la Ministerul Muncii.

"Mergem mai departe, asta este viaţa politică", a conchis Boc.

Premierul Emil Boc l-a revocat vineri din funcţie pe ministrul Muncii Sebastian Lăzăroiu din cauza declaraţiilor date în cotidianul “Gândul” despre viitorul politic al PDL. Mai mulţi lideri PDL i-au cerut premierului Emil Boc să îl demită pe Lăzăroiu deoarece declaraţiile făcute de acesta în ultimul timp afectează imaginea partidului. Vezi aici detalii!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite