Paleologu: "Există un căcănar în PDL care răspândeşte idioţenii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL, Teodor Paleologu, a reacţionat marţi la informaţiile apărute pe surse potrivit cărora într-o şedinţă a conducerii partidului ar fi spus că pleacă din formaţiune.

"Există un căcănar în BPN (Biroul Permanent Naţional, din care el face parte, n.red.) care se gândeşte să-mi facă bine şi răspândeşte idioţenii. E total ruptă din context afirmaţia. E o prostie. Am spus că s-ar putea să nu mă mai duc la şedinţele BPN. Toate prostiile fac valuri", a declarat, Teodor Paleologu, pentru realitatea.net.

Paleologu s-a declarat, marţi, nemulţumit de faptul că în partid i s-a cerut să plătească "de pe o zi pe alta" o sumă mare, restantă, drept cotizaţie. "Când te trezeşti că îţi cere de pe o zi pe alta 2.000 de lei... Eu nu am devalizat bănci ca să am de pe o zi pe alta asemenea sumă", a spus, iritat, Paleologu.

În ceea ce priveşte informaţiile apărute în presă potrivit cărora ar negocia cu PNL pentru a trece la acest partid, Paleologu a spus: "Este o prostie".

În şedinţa de luni a BPN al PDL, reprezentanţii democrat-liberali au discutat despre faptul că unii membri din conducerea partidului, printre care şi Theodor Paleologu, nu au plătit cotizaţia la partid, care este de 200 de lei pe lună, adică 2400 de lei pe an.

Neplatnicul Paleologu : "Ţineţi-vă banii şi partidul pentru voi, eu oricum mă car"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite