Neplatnicul Paleologu : “Ţineţi-vă banii şi partidul pentru voi, eu oricum mă car”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

Încăpăţânarea unor democrat-liberali, membri ai Biroului Permanent Naţional (BPN) al PDL, de a nu plăti cotizaţia lunară de 200 de lei pentru partid, l-a pus pe jar pe preşedintele Emil Boc, care şi-a făcut un obicei din a citi, la începutul fiecărei şedinţe a conducerii, lista cu datornici. În top: vicepreşedintele PDL, Theodor Paleologu.

Chestionat de premier în privinţa banilor pe care îi datorează partidului, Theodor Paleologu ar fi replicat, potrivit unor surse participante la şedinţa BPN că, pur şi simplu, nu vrea să plătească cei 200 de lei lunar.

Reacţia vicepreşedintelui PDL l-a făcut pe colegul său de la Dâmboviţa, Florin Popescu, să exclame tare, mai în glumă, mai în serios: "Cine nu plăteşte nu vorbeşte!". Paleologu nu s-a lăsat însă încuiat: "Păstraţi-vă partidul şi banii pentru voi, eu oricum mă car!", i-ar fi spus, peste masa discuţiilor, fostul ministru al Culturii lui Florin Popescu, pe un ton îndârjit, deşi aparent glumeţ. "Ei, am crezut că ştii şi tu de glumă!", ar fi continuat Popescu, "speriat" de reacţia lui Paleologu.

De altfel, unii democrat-liberali susţin că Paleologu şi-ar pregăti ieşirea din PDL, fiind în discuţii cu liberalii. Nemulţumirile vicepreşedintelui PDL s-ar fi accentuat , potrivit aceloraşi surse, în urma episodului "discursul Regelui în Parlament", pentru care Paleologu a fost "judecat" şi certat aspru în conducerea partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite