Săftoiu despre Crin: E un "refulat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, a scris duminică, pe voxpublica.ro, că şeful ei pe linie de partid, Crin Antonescu are "prea multe defecte".

Adriana Săftoiu a spus că Antonescu e "atât de superficial" şi de "vizibil refulat" încât nu ar trebui să-ţi pierzi timpul cu "pamfleţelele" lui. "Antonescu nu face altceva - de la o vreme încoace - decât să-și panseze public propriile frustrări", scrie ea pe voxpublica.ro.

"Dl Antonescu anunță multe calități, dar prea multe defecte (...) se simte în largul său ori de câte ori are un auditoriu. E atât de satisfăcut de sine și de relaxat, încât nu se mai ostenește să-și demonstreze vituperările", continuă Săftoiu.

Preşedintele PNL "calomniază de ceva timp cu încăpățânare, înaripat", a spus A.Săftoiu, care a adăugat că a vrut să ignore "colecția de inexactități" din discursul lui Antonescu dar a remarcat, totuşi, în "potopul" de invective, câteva principii "zgribulite".

Crin Antonescu a declarat, vineri, la Braşov, în faţa aleşilor locali ai partidului, că Adriana Săftoiu îl crede mai rău decât Traian Băsescu.

"Dl Antonescu mă bănuie că aș admira... răutatea lui Traian Băsescu. Răutate pe care o pune în antiteză cu propria d-sale cumsecădenie, lăudându-se că nu a ascultat telefoane, că nu a făcut dosare, că nu i-a făcut întâmpinări lui Atanasiu, ca nu a înjurat pe nimeni, că nu a făcut pe nimeni ţigancă împuţită. Trebuie să îi spun d-lui Antonescu că nici Traian Băsescu nu făcea toate aceste lucruri de care îl suspectează, înainte de a deveni Președinte. Așa că nici dl Antonescu nu e scutit de bănuiala că odată ajuns acolo le-ar face".

Adriana Săftoiu este deputat PNL, ales în legislatura 2008-2012, în circumscripția electorală nr. 31 Prahova, colegiul uninominal nr.7 (Urlați). Fostă ziaristă, ea a deținut și funcția de consilier prezidențial și purtător de cuvânt al Președintelui României, Traian Băsescu (decembrie 2004-martie 2007).

Citeşte şi: Pleşu despre Antonescu: Un profesoraş surescitat care nu ştie să-şi facă lecţiile

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite