Gigi Becali vrea colaborare cu PDL și s-a împăcat cu Vadim. Frunzăverde spune că PDL va discuta de luni posibile colaborări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realitatea TV a lansat aseară în dezbatere ideea unei colaborări între PDL și Gigi Becali. Când a auzit că este întrebat dacă vrea să se alăture Mişcării Populare, Gigi Becali s-a declarat foarte încântat. Mai mult de atât, acesta şi-a pus ambiţia să îl convingă şi pe "camaradul" său, Corneliu Vadim Tudor.

Gigi Becali a aflat de la Realitatea TV că va fi curtat de Mişcarea Populară. Într-o intervenţie telefonică., acesta şi-a exprimat entuziasmul faţă de idee: "Eu sunt primul. Sunt primul care colaborez cu PDL".

UPDATE Frunzăverde: ”Vom începe de luni, chiar în Biroul Permanent al Partidului, să vorbim despre posibile colaborări


"Nu au existat discuţii despre această colaborare şi nu vreau să comentez doar pentru a da naştere unor speculaţii. Dar vom începe chiar de luni, în Biroul Permanent Naţional al partidului, să vorbim despre posibilele colaborări", a declarat Frunzăverde, neexcluzând nicio variantă. citește aici detalii!

Deoarece "camaradul său" Vadim Tudor era în platoul televiziunii, Becali l-a informat pe acesta de intenţiile sale, deşi între cei doi a fost un conflict care s-a aplanat de curând.

"Cred ca domnul Vadim, camaradul meu, cât de curând o sa încerc să îl atrag în aceasta Mişcare Populară", a mai spus Gigi Becali.

"Vreau să spun ceva în premieră. Era meciul Steaua-Rapid, a venit preşedintele Băsescu acolo, noi doi, domnul camarad Vadim eram în certuri... a venit Băsescu la mine, m-a luat deoparte şi mi-a zis "Gigi, vreau să te rog şi eu ceva, poate oi face şi eu ceva odata pnetru tine, lasă-l pe Vadim în pace, împacă-te cu el",  a povestit patronul Stelei.

În urmă cu o săptămână, președintele PNG, Gigi Becali, a mai lansat ideea de a colabora într-o alianță de dreapta, eventual Mișcarea Populară. Acesta a numit atunci PDL ca posibil partener, dar și partidul lui Dan Diaconescu. În acel moment Becali a spus că nu a avut nicio negociere sau discuție cu vreun lider al partidelor pe care le-a nominalizat și nici cu Traian Băsescu. ”Nu am nicio înţelegere oficială, doar ce se vorbeşte pe la spate de diverşi politicieni. Nu am o confirmare oficială a domnului preşedinte Traian Băsescu, nu am avut niciun fel de întâlnire cu el. Nici discuţii cu PDL, dar eu am oameni în partid care au funcţii date de PDL, cum este la Consiliul General al Capitaliei”, a spus Becali citat de Mediafax.

Becali: "Sângele meu e de dreapta"

Într-o donferință de presă din 17 septembrie, preşedintele PNG, George Becali, a declarat că vrea să intre într-o alianţă de dreapta şi a numit PDL, UNPR şi partidul lui Dan Diaconescu ca fiind posibili parteneri. Citește aici detalii!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite