Varujan Vosganian: Un astfel de document este o idioţenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varujan Vosganian
Varujan Vosganian

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, a declarat, pe blogul său, că USL nu a semnat cu nimeni înţelegeri în această perioadă, când preşedintele suspendat îi acuză de tot felul de grozăvii staliniste.

„Această idee cum că USL ar fi semnat un astfel de document este o idioţenie. USL nu a semnat niciodată cu nimeni înţelegeri care să cuprindă desfiinţarea acestor instituţii, darmite acum, când propaganda deşantată a preşedintelui suspendat ne acuză de tot felul de grozăvii staliniste. Nu ştiu ce anexe are colonelul Dogaru (n.r.- Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate), dar, daca le are, atunci el le-a scris şi numai el le-a citit. Noi nu am discutat nici în USL, nici cu alte persoane sau alte organizații astfel de tâmpenii“, explică Vosganian pe blogul său.

Un document încheiat între USL şi Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a fost semnat pe 13 iulie 2012. Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi Daniel Constantin şi-au dat acordul pentru desfiinţarea celor mai importante instituţii de luptă împotriva corupţiei: DNA, ANI, Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii şi CCR.

Citeşte şi: Demolarea Justiţiei, cu aprobare de la USL

Răspunsul halucinant al lui Mircea Dogaru: „Uniunea Europeană este un spanac de expresie germană manipulat de ruşi"

EXCLUSIV Dovada că USL vrea să desfiinţeze DNA, CNSAS, ANI şi Curtea Constituţională

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite