EXCLUSIV Dovada că USL vrea să desfiinţeze DNA, CNSAS, ANI şi Curtea Constituţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înţelegere secretă a liderilor USL şi Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate stabileşte ca obiectiv desfiinţarea instituţiilor care luptă împotriva corupţiei. Documentul a fost semnat luna aceasta de către Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi Daniel Constantin în calitate de co-preşedinţi ai USL şi Mircea Dogaru din partea Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.

UPDATE 15.00 Premierul despre desfiinţarea celor mai importante instituţii de luptă împotriva corupţiei: Eu am semnat un acord de o pagină

UPDATE 14.00 Andrei Zaharescu: "Nu ştiu nimic despre document. Trimiteţi-mi un e-mail"

Apelat telefonic, premierul Victor Ponta pentru a-şi exprima punctul de vedere legat de acest acord, nu a răspuns şi a redirecţionat apelul către secretara sa. Aceasta a spus că Victor Ponta nu este disponibil pentru declaraţii şi ne-a îndrumat către Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului. Acesta a spus că nu are cunoştinţă despre acest document, dar a promis că se va interesa şi ne va da un raspuns în cel mai scurt timp.

Documentul încheiat între USL şi Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a fost semnat pe 13 iulie 2012 şi stabileşte lista obiectivelor comune. Ponta, Chiţoiu şi Constantin şi-au dat acordul pentru desfiinţarea celor mai importante instituţii de luptă împotriva corupţiei: Direcţia Naţională Anticorupţie, Agenţia Naţională de integritate, Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii şi Curtea Constituţională.

Dă click pe imagini pentru a putea citi documentele!

Facsimil 1 Facsimil 2 Facsimil 3

Vezi aici Acordul complet pentru desfiinţarea DNA, ANI, CNSAS şi Curtea Constituţională

REACŢII ale celor care au semnat documentul:

Declaraţie halucinantă a colonelului în rezervă Mircea Dogaru!

Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), a recunoscut cu nonşalanţă acordul încheiat cu USL şi “obiectivele imediate” pe care Puterea s-a angajat să le îndeplinească: “Da, susţinem desfiinţarea Curţii Constituţionale, DNA, ANI şi a celorlalte instituţii inutile care fac şantaj politic". Click pentru a vedea întreaga declaraţie legată de Acordul secret semnat cu USL!

Dorin Lazăr Maior: „DNA-ul este o Inchiziţie modernă, trebuie să  dispară”

„Da, trebuie să desfiinţăm aceste instituţii, iar motivele sunt clare. DNA-ul este un instrument de tortură politică. DNA-ul nu lasă clasa politică să se exprime, toţi sunt traumatizaţi. Această instituţie este un fel de Inchiziţie modernă, trebuie să dispară”, spune Maior. Click pentru a vedea întreaga declaraţie legată de Acordul secret semnat cu USL!

Marius Nistor, lider sindical: Am cerut desfiinţarea DNA fiindcă vrem să dispară metodele staliniste

Marius Nistor, lider al Federaţiei Sindicatelor din Învăţământ „Spiru Haret”, a negat mai întâi existenţa unui astfel de document, apoi a recunoscut şi a explicat că sindicatele sunt şi ele societate civilă, iar el doreşte ca toţi românii să fie liberi, să se exprime fără frică, nu  cum se întâmplă acum.
Click pentru a vedea întreaga declaraţie legată de Acordul secret semnat cu USL!

Scrisoarea lui Chiliman către preşedintele interimar al PNL: Ne datorați explicații despre documentul prin care se susţine desfiinţarea CC, ANI şi DNA

Acum 21 min.Primarul Sectorului 1, Andrei Chliman, i-a trimis o scrisoare preşedintelui interimar al PNL, Daniel Chiţoiu, prin care îşi exprimă îngrijorarea cu privire la documentul prin care 53 de asociaţii susţin desfiinţarea CC, ANI şi DNA. Click pentru a vedea scrisoarea integrală!

Articol în curs de actualizare!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite