PDL începe negocierile pentru formarea unei alianţe electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Democrat-liberalii au demarat, astăzi, discuţii cu mai mulţi lideri ai curentului de centru-dreapta în vederea realizării, până în septembrie, a unei alianţe electorale. Anunţul a fost făcut de liderul PDL, Vasile Blaga, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Printre liderii cu care se vor purta discuţii, în prima fază, se numără Mihai-Răzvan Ungureanu, preşedintele Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, Mihail Neamţu, preşedintele Partidului Noua Republica, Adrian Papahagi, vicepreşedintele Fundaţiei Creştin Democrate şi Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD.

Liderul PDL a subliniat faptul că au experienţă în ceea ce priveşte construirea unei alianţe, însă că au mai puţin timp la dispoziţie decât atunci când au format alianţa cu PNL.

„Dreptate si Adevăr s-a numit construcţia de atunci pe care am făcut-o împreuna cu Partidul National Liberal (PNL). Atunci am muncit cam un an si jumatate pentru realizarea unei formule de alianţă politică. Nu o să o putem face acum sub acea formă, nu o să o putem face până în toamnă. De aceea, vom reuşi ca, într-o prima etapă, să punem la punct o alianţă electorală. Şi sper că acest lucru îl vom realiza până în septembrie“, a conchis Blaga.

Potrivit lui Vasile Blaga, în săptămânile următoare, mai multe personalităţi publice îşi vor anunţa intrarea în rândul democrat-liberalilor.

Citeşte şi:
BEC anunţă rezultatele finale la ora 10.30. Rămâi pe Adevarul.ro pentru a afla cifrele referendumului!

Boureanu: Crin Antonescu trebuie să se întoarcă la partid

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite