Grupul parlamentar PDL a votat pentru excluderea lui Teo Trandafir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin vot secret, grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor a decis luni să propună excluderea din PDL a deputaţilor Daniel Oajdea şi Teo Trandafir, în timp ce pentru Clement Negruţ se recomandă sancţionarea cu avertisment.

UPDATE 23:50 „Am fost atât de scârbiţi de comportamentul acestei vedete cu fiţe încât nici nu am mai stat la discuţii şi am trecut direct la vot", au declarat pentru „Adevărul" surse democrat-liberale. Ceea ce i-a deranjat cel mai mult pe democrat-liberali a fost gestul pe care vedeta l-a făcut imediat după exprimarea votului la moţiunea de cenzură şi nu atât votul în sine.

Liderul grupului parlamentar PDL, Mircea Toader, a declarat că majoritatea deputaţilor democrat-liberali au optat pentru excluderea lui Teo Trandafir din partid, însă a refuzat să precizeze care a fost scorul voturilor „pentru" şi „împotrivă", votul fiind secret.

Citiţi şi:

Teo, dată afară din PDL pentru „sfidare“

UPDATE 21.43 "Mă aşteptam 50% să fiu exclusă"

Deputata Teo Trandafir a declarat că se aştepta "50%" să fie sancţionată cu excluderea de către grupul parlamentar şi a precizat că nu a recunoscut numărul de telefon al liderului grupului PDL, Mircea Toader, care a încercat să o contacteze pentru a fi prezentă la şedinţă.

Teo Trandafir a precizat că va rămâne independentă şi că nu se va orienta către alt partid politic.

Potrivit Mediafax, iderul grupului Mircea Toader (PDL) a precizat că în cazul deputatului Mircia Giurgiu, numărul deputaţilor care au votat excluderea acestuia din partid este mai mic decât al celorlalţi, care au propus alte sancţiuni.

Citiţi şi:
Teo Trandafir: "Votez moţiunea de cenzură. Aştept să mă dea afară din PDL"

Teo Trandafir: "Nu demisionez din PDL, votul a fost o decizie personală"


Toader a precizat că propunerile grupului parlamentar din Camera Deputaţilor vor fi înaintate BPN al PDL.

Liderul grupului Mircea Toader a mai spus că sancţiunile sunt cuprinse în statutul partidului şi pornesc de la avertisment, atenţionare şi suspendare din funcţiile de conducere, până la excluderea din partid.

Cheltuielile nesimţite ale deputaţilor din Timiş ajung la 73.000 de euro!

Senatorii risipitori ai Banatului toacă lunar peste 25.000 de euro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite