Ponta: Georgescu nu va rămâne la șefia Ministerului Finanțelor, nici dacă l-aș putea convinge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seară, că Florin Georgescu nu va rămâne la șefia Ministerului Finanțelor, chiar dacă ar încerca să îl convingă.

Șeful Executivului Victor Ponta a declarat, într-o intervenție de la Târgu-Jiu la Realitatea TV, că Florin Georgescu nu va rămâne la conducerea Ministerului Finanțelor. „Nu vă ascund faptul că dacă aș putea l-aș convinge pe Florin Georgescu să rămână ministrul Finanțelor, dar nu va rămâne. A venit pentru mine cele șase luni", a afirmat Ponta.

După ce și-a exprimat dorința de a-l păstra pe Georgescu la Finanțe, premierul a precizat că sunt și alte persoane care, în opinia lui, ar trebui să rămână și în viitoarea guvernarea. Printre acestea se numărăt noul ministru al Sănătății, Raed Arafat, și ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

„Nu ascund nici faptul că voi încerca să-l convingă pe domnul Arafat să rămână ministrul Sănătății, chiar dacă acesta mi-a spus că nu-și dorește acest lucru și că rămâne doar pe perioada interimară", a adăugat Ponta.

Printre motivele pentru care premierul și-l dorește în continuare pe Daniel Constantin la cârma Ministerului Agriculturii se numără capacitatea acestuia de a „absorbi aproape 100" fondurile europene destinate sectorului agricol.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite