Victor Ponta consideră că Daniel Constantin va rãmâne ministrul Agriculturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va deţine cel mai probabil acest post şi în viitorul Cabinet, în eventualitatea în care USL va câştiga parlamentarele din 9 decembrie şi va forma Guvernul, a declarat premierul Victor Ponta, menţionând cã va încerca sã-l convingã şi pe Raed Arafat sã rãmânã ministru al Sãnãtãţii.

"Daniel Constantin nu este inamovibil, dar Ministerul Agriculturii a absorbit aproape în proporţie de sutã la sutã fondurile europene din PAC şi s-a bãtut cu Ministerul de Finanţe şi a obţinut subvenţii mai mari decât anul trecut, aşa încât cred cã Daniel Constantin va continua", a spus Ponta la Realitatea TV.

Premierul a mai afirmat cã va încerca sã-l convingã pe Raed Arafat sã rãmânã ministru al Sãnãtãţii şi dupã legislative, chiar dacã acesta din urmă a precizat cã nu-şi doreşte acest post în viitorul Cabinet. În ce priveşte posibilitatea ca Arafat sã se înscrie în PSD, Ponta a afirmat cã "nu s-a pus niciodatã problema".

"Nu vã ascund cã, dacã aş putea, l-aş convinge pe Florin Georgescu sã rãmânã ministrul Finanţelor, dar nu va rãmâne. A venit pentru mine cele şase luni, aşa încât în viitoarea formulã a Guvernului, într-o altã structurã decât cea actualã, în mod sigur vor fi şi miniştri din actualul Cabinet, dar - ca la echipa de fotbal - nu are nimeni locul asigurat, decât în baza performanţelor sale", a punctat şeful Guvernului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite