Reacţia Elenei Udrea la zvonurile lansate prin telegramele WikiLeaks: “Bârfe de cartier”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a publicat, pe pagina personală de pe reţeaua de socializare Facebook, o reacţie la presupusa apariţie a numelui său în telegramele WikiLeaks, pe care revista Kamikaze susţine că le-a obţinut. În aceste documente ar scrie că ministrul Turismului ar fi fost amanta preşedintelui Traian Băsescu.

Într-o notă pe Facebook, Elena Udrea s-a arătat dezamăgită de continua tendinţă de discreditare a României. "Povestea WikiLeaks continuă. Referirile la România demonstrează aplecarea noastră spre bârfe şi plăcerea de a ne denigra ţara. Vedem asta în fiecare zi la televizor, în presa scrisă, iar acum şi la taclale cu oficiali străini, de dragul unei mese sau al unei cafele servite în salonul unei ambasade."

Citeşte şi:
Victor Ponta: „Udrea este adevăratul prim ministru al României"

Băsescu: Telegramele Wikileaks despre România îi vor face cunoscuţi pe cei cărora "le place să toarne la ambasador"

"Eu cred că diplomaţii acreditaţi la Bucureşti se ocupă cu lucruri serioase, nu de colecţionarea şi transmiterea de bârfe la nivel de colţ de cartier, de la diverse personaje pline de penibil", a continuat ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale.

Postarea Elenei Udrea este o reacţie la un articolul publicat de revista Kamikaze, ce susţine că deţine mai multe documente de la organizaţia WikiLeaks, în care diplomaţii americani comentează pe seama mai multor persoane publice din România.

Potrivit sursei citate, ministrul Turismului este descris ca "a saucy person", expresie care, în traducere liberă, face referire la o persoană îndrăzneaţă, chiar impertinentă, dificil de ţinut sub control, directă, dar şi foarte preocupată şi conştientă de propriile atuuri. "Urban Dictionary" o oferă ca exemplu de "saucy person" pe celebra Marilyn Monroe.

WikiLeaks de România, în „Adevărul": dezvaluiri din corespondenta Ambasadei SUA la Bucureşti şi Departamentul de Stat

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite