Băsescu: Telegramele Wikileaks despre România îi vor face cunoscuţi pe cei cărora "le place să toarne la ambasador"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că publicarea telegramelor Wikileaks despre România nu vor produce anumite riscuri, dar că vor fi cunoscuţi cei cărora "le place să toarne la ambasador".

"Ce cred că vom afla noi din aceste telegrame, dincolo de lucruri serioase, probabil vor fi poziţii ale mele, discuţii ale mele cu ambasadorii. Spre exemplu, procesul de consultare curent şi de transfer de informaţii între Washington şi Bucureşti se făcea de multe ori prin legătura directă cu ambasadorul SUA. Probabil că transmiteau mesajele de la preşedinte, de la ministru de externe, de la premier, le transmiteau la Washington. În mod cert, tipul acesta de mesaje vor fi transmise, la fel cum eu primesc mesaje de la şefi de stat şi de guvern prin ambasador", a declarat Traian Băsescu la Realitatea TV.

El a mai spus că românii vor mai avea ocazia de a vedea ceva, respectiv pe "cei care nu au relaţii oficiale, dar au plăcerea să toarne".

"Să se ducă şi să toarne la ambasador. Au rămas cu reflexe de dinainte. Cred că şi acest spectacol îl vom avea", a mai spus şeful statului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite