Udrea: Amânăm reorganizarea administrativă dacă nu există suport politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Elena Udrea, a declarat, astăzi, că puterea nu poate decât să amâne reorganizarea administrativă a ţării dacă nu există suport politic pentru aceasta.

Declaraţia oficialului PDL a fost făcută, sâmbătă, la Primăria Lipova din judeţul Arad, şi a venit ca răspuns la întrebarea jurnaliştilor privind reorganizarea administrativă a ţării.

Citeşte şi:
Kelemen: Colegii din UDMR vor amânarea regionalizării. Nu există o variantă care ar avea susţinerea parlamentară

"Dacă nu există suport politic pentru trecerea legii, nu ne rămâne decât să o amânăm, dar PDL şi UDMR ar trebui să lucreze în interesul României", a afirmat Elena Udrea.

Vicepreşedintele PDL a precizat, totodată, că primul obiectiv pe care ar trebui să-l aibă în vedere atât PDL, cât şi UDMR este "interesul României, interes de a atrage mai uşor, mai repede şi mai multe fonduri europene".

"Trebuie să fie un interes de a reduce cheltuielile cu aparatul de stat, prin instituţiile deconcentrate, dar şi pentru o mai bună funcţionare a administraţiei", a afirmat Udrea, potrivit Mediafax.

"Majoritatea colegilor au susţinut amânarea reformei administrative, să lăsăm ţara aşa cum este, să nu creăm haos", a spus preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, la finalul şedinţei Consiliului Consultativ al Preşedinţilor Organizaţiilor Teritoriale de la Târgu Mureş.

Preşedintele UDMR a subliniat că toţi cei de faţă au fost de acord că este nevoie de reformă administrativă, dar că aceasta nu poate fi susţinută de la o zi la alta fără o pregătire foarte serioasă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite